A jak myślisz? Ja nie mam co do tego wątpliwości.
Jeśli ktoś czytał, czym ma się zająć spółka Boruty InventionBio, to też nie powinien mieć wątpliwości. Oni planują, po tym przedsięwzięciu, mieć przychód roczny w granicach 20 mln. Europa musi kupować z zagranicy potrzebne pasze, bo jest bardzo mocno niewystarczalna, a oni mają to, co jej potrzeba, więc o jakich spadkach piszą ci wszyscy naganiacze?! Stare już nie wróci, a nowa nazwa Hub.Tech już powinna być magnesem do tej spółki.
Też uważam że stare już nie wróci. Warto wziąć pod uwagę to że firma sukcesywnie i konsekwentnie od wielu lat realizuje strategię organicznego rozwoju i to dziś zaczyna przynosić wymierne korzyści. Akwizycja na rynku i przejęcie InventionBio na pewno da impuls do skokowego wzrostu przychodów co przy odpowiedniej marży przełoży się na zyski. Tutaj w LT może być naprawdę ciekawie i ttlkopatrzec kiedy tacy amerykańscy nie zechcą tego przejść. Ważne aby Zarządzający dalej myśleli w tak światły sposób i dalej realizowali strategię że praca praca i jeszcze raz ciężka praca to klucz do sukcesu
Bardzo mądrze napisane. Wszystko to będzie miało przełożenie w funkcjonowaniu spółki, a co za tym idzie będzie ona coraz mocniejsza i interesująca. Myślę, że jeszcze trochę i wszyscy będą chcieli mieć akcje Boruty, jeżeli już tak nie jest.
Myślę że jeśli chodzi o Fundy to powoli już tak jest , bo to nie jest żadną wydmuszka tylko solidna spółka posiadająca twarde aktywa, które generują cash a poza tym widać że ludzi którzy sprawują kluczowe funkcje w firmie mają sprecyzowane plany na przyszłość i te plany realizują
Każda z tych informacji będzie miala wpływ na postrzeganie Spółki i jej rozpoznawalność. Rynek amerykański jest olbrzymi i czeka na nim mnóstwo okazji ale i zagrożeń, Rynek główny to również szansą ale i pewne obosrrzenia, które zwiększają transparentność. Ja z tego wszystkiego liczę na to że Zarząd że swoimi pracownikami będzie pracował ciężko ale konsekwentnie realizował swoją wizję i za kilka lat Boruta to będzie marką sama w sobie