No i się stało Amica wyprzedziła wartościowo PZU w moim portfelu. Amica to świetna spółka ja się do niczego nie mogę przyczepić tak powinno być, to jedna z najlepszych spółek na GPW i z bardzo dobrej branży.
Mam też 11Bit. Pamiętam, że w 2017 obydwie spółki miałem w portfelu z podobną wyceną w okolicach 200 zł. Po 3 latach 11Bit jest po 500 (a było już po 600), a Amica.. sami widzicie ;-)
Amica to nie jest spółka agresywna tylko zrównoważony rozwój - budowa wartości. Przyjdzie lepszy czas to i 300 zł zobaczysz ale na to potrzeba czasu. To jest bardzo dobra spółka.
a jutro wyniki, pwnie z rana, bo o 9:30 konferencja jest zapowiedziana w kalendarium PAP obstawiam że super te wyniki będą bo jak patrzę na sąsiadów którzy wszyscy wymieniają AGD i robią remonty to serce akcjonariusza rośnie :)) II kw. powinien być dobry mimo COVID, a III kw. to odpał może być!!
Amica to bardzo dobra spółka, patrz na sniezka z dywidendami to są takie spółki. Mam taką spółkę chemiczna jak wchodziła na gpw wig był po 40 tys pkt a teraz wig 50 tyś pkt a spolka z dywidendami razy 3.5 z rana mogą otworzyć z luka zależy kto co będzie chciał zrobić, ale koniec końców to pójdzie jak nie jutro nie w następny tyg. To później. Nie oczekuje juz dużo, ale miejsce na trochę wzrostu jest tak max 170-180 przy obecnych wycenach na gpw.