• Pan Tadeusz Autor: ~Inwestor [78.11.244.*]
    Pan Tadeusz zaczyna sprzedawać po 1,2 PLN za akcję. Słabo to wygląda. Jeśli nawet on traci wiarę, to nie wiem kto ją może jeszcze mieć.
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~Prelegent [80.50.139.*]
    Dnia 2020-09-11 o godz. 10:19 ~Inwestor napisał(a):
    > Pan Tadeusz zaczyna sprzedawać po 1,2 PLN za akcję. Słabo to wygląda. Jeśli nawet on traci wiarę, to nie wiem kto ją może jeszcze mieć.

Telimena :)
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~Zosia [195.175.52.*]
    Chyba strategia Pani Thora polegająca na sprzedaży po kilka akcji co jakiś czas jest jedyną rozsądną strategia na wyjscie z tej brzydko pachnącej spółki
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~rr [188.146.227.*]
    Dobre :)))) a ten "specjalista od maklerki" z zarządu, udaje, że wierzy w swoją samoza...ść i kupuje. Beka, a raczej cyrk :)))
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~obiektywnie [87.206.240.*]
    Moim zdaniem ta spółka przyszłości już nie ma. Pytanie tylko jak wyjdą z tego Pan K. i spółka.
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~Tulipan [195.175.52.*]
    Jak pan K. wyjdzie ze spółki to może wtedy kurs ruszy, powinien sprzedać wszystkie swoje akcje temu bogatemu Polakowi co ma fundusz w Holandii
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~Soplica [37.47.25.*]
    Pan Tadeusz właśnie zrezygnował z Komitetu Audytu, chyba rzeczywiście ma już dość spółki. Pytanie tylko czy nie zacznie wychodzić z akcji PKC
  • Re: Pan Tadeusz Autor: ~Kordzik [5.184.206.*]
    Ja dzisiaj łyknąłem Pana Tadeusza, jest gorzej niż Chopin, a rano o 5 trzeba wstać i 400km jechać
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,74 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.