• Towarzystwo pięknie nagania 3000 procent wzrostu Autor: ~ja [84.124.145.*]
    pokupowali akcje po parę groszy i chcą ubrać ludzi . Kupujcie teraz przecież jest promocja.
  • Re: Towarzystwo pięknie nagania 3000 procent wzrostu Autor: ~Whatsup [82.102.27.*]
    Promocja jest przez jakichś pomyleńców sprzedających na niskiej płynności.
    Tu nie trzeba nikogo naganiać, bo strategia broni się sama.
  • Re: Towarzystwo pięknie nagania 3000 procent wzrostu Autor: ~Remek [37.47.70.*]
    tak to jest jak żal dupę ściska:)
  • Re: Towarzystwo pięknie nagania 3000 procent wzrostu Autor: ~Kuku [89.64.45.*]
    Ale komu? Tym co nie kupili tanio czy tym co tu kupowali „za grosze”? :D Bo nie wiem o czym/kim rozmawiamy? I być może niepotrzebnie zagaduję? No ale... Ci co kupowali za grosze musieliby płakać sprzedając za 23pln? Ale jakoś nie sprzedają. Świry. To nie dlatego, że uważają, że spólka warta więcej. Naczytali się forum. Pewnie po 33 wywalili. Ja tam czekam na promocje. Podobają mi się wpisy znawców ale po temacie. Wzrost x procent, kapitalizacja x mln. C/z w kosmosie. Na każdej spółce, gdzie niestety nie kupili. Oby nie było ich na tym forum za szybko... A sukces nexity jest nieunikniony, takie czasy. Pogadamy za minimum rok. A jak nie chcesz to nie kupuj akcji, idź tam gdzie ci wycena pasuje. Jakaś spolka Skarbu Państwa na przykład. Stała cena od 6lat. Troskliwi frustraci na forum Columbusa są od 6pln i „martwią się” o innych dlaczego kurs 76? Naprawdę nie rozumiem dlaczego są niezadowoleni teraz... Nexity ma wszystko w rękach: koniunkturę, regulatorów, mocnego partnera, kasę na rozwój, pomysł, ludzi, strukturę Columbusa, ich prawników, specjalistów, markę, kontakty i bla bla bla. Jak sami czegoś nie zepsują to będziesz płakał dlaczego, dlaczego jest 60pln. Tzn uwaga, uwaga. Naganiają...
[x]
NEXITY -3,51% 2,20 2025-09-26 16:31:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.