Widać że na dzień dobry nie ma transakcji. No i o czym to świadczy? Nikt nie oddaje? no trolle spadkowe kiedy zejdziemy do 50? dorzućcie jeszcze 10 akcji przez cały dzień i zbijajcie.
Dziwisz się? Zarząd wyjątkowo jest powściągliwy w informowaniu akcjonariuszy o czymkolwiek. Jak idą pracę nad projektami nad które pozyskali ogromne dofinansowanie, jak kształtuję się sprzedaż The Wziards i wreszcie kiedy zobaczymy zapowiedź najnowszej gry. Zaraz ktoś mi powie, że zarząd nie jest od pilnowania kursu, ale bez przesady tutaj nic kompletnie się nie dzieje bo nie ma żadnej polityki informacyjnej.
No przecież był komunikat 27.07.2020 r., że The Wizards-Dark Times w ciągu dwóch miesięcy od premiery zwrócił wszystkie koszty produkcji. Od tego czasu już tylko zyski. Dodatkowo podali, że przekroczyli liczbę 150 tys, sprzedanych kopii wszystkich gier z serii The Wizards.
Mnie się wydaje, że będzie w pierwszym półroczu 2021 roku (może nawet w pierwszym kwartale). Chyba na webinarze z prezesem Carbon Studio była tym mowa.
Nie była. Prezes mówił że przełom roku grudzień/styczeń i nie ma opóźnien. Nie słuchajcie plotek i troli. Spokojnie czekamy na trailer koniec września początek października
Sprzedaz zobaczysz w raporcie kwartalnym.
To nie jest spolka produkujaca espi. I tak dlugo jak bedzie tak jak teraz ja bede udziaowcem. Jak zaczna produkowac espi jak karabin maszynowy to mowie nara.
Prawda, na temat WH mogą tyle powiedzieć ile im pozwoli GamesWorkshop. To oni rozdają karty. Jestem przekonany, że jest to zapisane w kontrakcie i jeżeli coś wyciekłoby do sieci bez zgody GW, to mogłaby posypać się spora kara.