Dla mnie, mogą nawet starszych pań nie przepuszczać na pasach. Mają mieć wyniki, perspektywy rozwoju i solidne fundamenty, dodatkowo w grę wchodzi jeszcze dywidenda. Spółka oszustów - być może, bo robią z kursem co chcą, zgodnie ze swoimi zamierzeniami, ale to powinno też dowodzić jak skuteczni są, a nie jak nieudolnie zarządzają.
O czym pisze autor tego tematu ? Tu jest tak mało akcji w wolnym obrocie , że to fundusze mogą tu cudować . Przecież tu sprzedaż kilku tysięcy akcji budzi popłoch , grozę i przerażenie . Wypłacają dywidendę całkiem wysoką czego nie można powiedzieć o większości spółek na naszym parkiecie . Nie jest spekulacyjną spółką to na pewno . Wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy się kierować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne . Pozdrawiam .
wezwanie na dniach i pamietajcie do końca miesąca don siiiiiiiiiiiiiiii musiiiiiiiiii Rachele wykupić bo jak nie to od pazdziernika robota w Hamburgu...
mazzo, pełna zgoda z Tobą. Moim zdaniem w czasach topienia spółek z udziałem SP poprzez zmuszanie ich do przejmowania nierentownych biznesów i ograniczaniu wypłat dywidendy z tych spółek (np. PZU) Lentex jest niemal pewną lokatą. Nawet jeśli kurs nie wzrośnie z jakichś powodów, to przy tym poziomie stabilności biznesu i przy ich zyskach kolejna dywidenda znowu da lekko 10% zwrotu.
Sipowiec ma rację , Co byś nie wziął to zarobić można było. Weż taki "głupi" Mercator. dwa kółka w ciagu dwóch tygodni i z 60 dyszek bym przyciał a to gó...o nie dośc że nie rośnie to jeszcze spadło.
Myślę, że do końca roku kurs będzie oscylował pomiędzy 8-10. Tutaj po prostu musi pojawić się chęć uwolnienia kursu ze strony dużych graczy, a na to się nie zanosi. Poczekajmy do połowy 2021, może wtedy coś ruszy.
Super ,a widziałeś po ile dzisiaj Mercator? Wystarczyło kupić na początku września i dzisiaj wyciągnąć kilkadziesiat %.To gówno jeszcze dzisiaj spadlo na dodatek
Nawet mi nie mów o Mercatorze. Wiadomo, że tam można było się obłowić. Jeżeli chodzi o LTX to ja jestem niesamowicie wściekły, że dałem się tutaj złapać. Każdy dzień i każda sesja tutaj to horror. Bardzo bym chciał, żeby wyjść na zero i się stąd zabrać.
Szkoda gadać ..Mój kumpel mi mówił nie ruszaj tego gówna ale ja myślę stabilnie wszyscy wystrzelili tylko jeszcze nie LTX i dobry moment na tego muła to mam muła .Wszytko poszło już kilkadziesi procent a ten muł jak stał tak stoi.
_boss_ wiesz może, czy uda Ci się namówić tego inwestora, o którym pisałeś? Ale mamy teraz szansę na wzrosty! LTX górą! Powoli kurs wraca na zielone tory. Przed nami nowy inwestor od _bossa_, skup akcji, dobre raporty spółki, a w tle COVID i włókniny LTX, które ratują przed rozprzestrzenianiem się wirusa.
Mamo - Co mój ryży bobasku? - Tata chce na wykładzinie LTX skoczyć z okna, mówi, że nie spadnie.... Spokojnie ryży cudzie, w tym aspekcie tatuś ma rację. To będzie stabilny lot......poziomy.....ta wykładzina ma właśnie taką właściwość i wieloletnią gwarancję, że nic się tutaj nie zmieni :)
spoko... bOOsy ma inwestorów..dwóch czewonoskórych jeden afro.. trzech skośnych i ryży z jednym pejsem ...jest taki popodkładany popyt ze siiii nie nadąza za swoim pryncypałem taczkami...