• wuj vs wafel = pharmena Autor: ~abcd [5.173.168.*]
    wuj jest swoj i wierzy w ten projekt... dlaczego nie ?

wafel - wpadam tu od czasu do czasu i nie wiem o co Ci chodzi... nie wierzysz w spolke, prezes zly, wyniki kiepskie... czasteczka to oszustwo... wiec po co sie tu tak udzielasz z negatywnym nastawieniem ? daj sobie spokoj - sprzedaj te akcje i sie juz tym wszystkim nie zamartwiaj ....imponuja mi tacy ludzie jak Ty, ze Ty masz sile i czas tak sie produkowac ?!

to jest gielda (w dodatku bananowa) i tu sie moze wszystko wydarzyc .... akcje moge w pare lat (moze miesiecy?) byc po 1 pln jak i po 100pln...

popatrzcie na taki MABION ... akcje byly po 15-20 pln a przez chwile byly i po 115 a spolka ma ZEROwe przychody nonstop !

tutaj tylko trzeba troche wiecej plynnosci i moze byc ciekawie.

jak to sie mowi: "pozdrawiam wytrwalych" :-P
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~Wafelek [176.221.123.*]
    no to pozdrawiasz także mnie. dzięki.
    chciałbym tu widzieć wymarzone przez omamionych 100zł, ale widzę nieudolność zarządu i schemat dla "kółkowiczów".
    chciałbym aby kurs szedł systematycznie do góry (oczywiście z korektami), a tutaj jest troszku inaczej. ktoś kręci sobie z nas lody.
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~Sputnik [37.248.214.*]
    "wideokonferencja" PHARMENY - czy padły jakiekolwiek konkrety lub daty graniczne?!
    wuju - dokupiłem dzisiaj . trzymam cie za słowo (prezesowi nie ufam). zobaczymy co mi powiesz :)
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~wuj [94.251.240.*]
    Co cię skłoniło do zakupów? Czyżby myśl że w każdej chwili może być info o kontrakcie?
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~Sputnik [188.146.101.*]
    Popatrz Wuju na ten obrót i na tę wideo-konferencję PHARMENY - żałosne!
    Pozostaje nam czekać na komunikat zarządu, że ten cud 1-MNA leczy i biedę ...
    - niestety, cały świat ma to w pupie.
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~wuj [94.251.240.*]
    Masz rację, dzisiejszy obrót to przypomnienie jakie obroty na tej spółce bywały. Niemniej jednak obrót za poprzednich 10 lat jest porównywalny z tym z co tu mamy za ostatnie 6 miesięcy, więc olbrzymi skok. Więc coś zaczyna się dziać na Pharmenie i obstawiam że dopiero początek.
    mógłbyś się podniecać rosnącymi obrotami gdyby spadał free float. a on stoi cały czas na poziomie +/- 30
    obroty są duże bo ktoś mieli akcjami (kupuje/sprzedaje i tak w kółko)
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~buhaj [178.42.38.*]
    Same straty przynosi ten syf
  • Re: wuj vs wafel = pharmena Autor: ~Sputnik [37.248.165.*]
    Gdyby to było coś warte -w obliczu dramatu w USA jaki niesie koronawirus, Amerykanie już dawno wciągnęli by nosem PHARMENĘ razem z prezesem Palką
  • Re: wuj vs wafel = pharmena. to odgrzebię ku pamięci : ) Autor: ~Wafelek [151.115.88.*]
    mija 5 lat. czy coś się zmieniło? kto miał rację? wam pozostawiam ocenę akcjonariusze.
    p.s. przypominam - wuj, to obecnie 1-mnanipulator.
[x]
PHARMENA -0,59% 3,38 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.