Według mnie 3,6 nierealne, kapitalizacja 7mln? Dobre sobie. Same udziały w MD Games są warte 4 razy tyle. Ale okej, jak spadnie to chętnie dobiorę z 5 razy tyle co mam. Pozdrawiam
Dnia 2020-09-11 o godz. 12:52 ~Ass napisał(a): > Ten "popychacz" już od paru dni jest na różnych poziomach ustawiony, wcześniej 5.80, było i 5.30, przy 5.80 chyba mu się nawet coś dostalo
Czyli udaje popyt aby opychac z prawej. Wydaje mi się ze ktoś wychodzi być może HBI albo GF, oboje maja poniżej 10% a więc mogą sypać bez komunikatu. Dla nich nawet po 3.60 sie opłaca :)
Z drugiej strony, gdyby ktos chciał zrzucić większą ilość to jest ku temu dobra okazja. Kurs 5.405, więc do 5.40 bardzo blisko, można zrzucać. A skoro nie zrzucają po takiej cenie (przynajmniej narazie) to znaczy, że kurs jest za niski i te poziomy nie są interesujące do wyjścia.
Patrz Tyre, czy ja Cie obrażam? JEstes tak niestabilny emocjonalnie, że aż razi po oczach. Czyżbyś całe 500+ zainwestował tutaj i nie trzymasz już zwieraczy?
drogi Tyrku a mamy tutaj inne zachowanie od ceny 10zl? Pernamentny spadek.... pytanie gdzie sie skonczy ja mowie 3.60 ale moge sie mylić. Zdażało mi się chociaż rzadko.
w sumie tyle bluzgałeś że powinieneś ale tego nie oczekuje. Pomijajać fakt że sie nie lubimy, faktycznie myslisz że społka bedzie rosła zamiast spadac na 3.60? prosze uargumentuj to w jakis sposob bo cięzko mi z tym się pogodzić że inni niewidzą co nieuniknione
Aha rozumiem teraz maja same zyski. Pracownicy zamiast pobierac wynagrodzenie to płacą spółce za możliwość tam pracowania. ma to sens! Trzymaj sie Tyrek obawiam sie, że jeszcze bede miał dużo okazji żeby się z Ciebie pośmiać.