• Ciekawostka Autor: ~Hofens [37.47.7.*]
    Wiem że korekta w USA
    Wiem że jesień i Wirus

Ale ten nowy krem w wrześniu kupiło 26 tyś osób a kokosa chyba z 10 tys w samym wrześniu.

Wyniki za sierpień chyba 25 września.
    A wyniki za 3 kwartał podciagnie wrzesień to pewne
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Zek2 [91.224.118.*]
    skąd taka informacja?
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Miki [37.47.54.*]
    Ze strony sfd
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Hofens [212.180.226.*]
    Tak na Stronie SFD informują ile sztuk sprzedali. Ten nowy smak to jest od września a kokosa to policzyłem bo patrzyłem ile sztuk było sprzedanych pod koniec sierpnia. Z 158 tys. Nawet tu pisałem wcześniej o tym jak było tyle.

Akura podałem przykład tych kremów bo tego sprzedają najwięcej już nie liczyłem różnicy na innych suplach bo tego jest za dużo.

A że do 25 są wyniki z miesiąca to dzwoniłem do spółki oni to robią cyklicznie
  • Re: Ciekawostka Autor: ~enter [31.60.56.*]
    zwróćcie uwagę, że podają nie ile sztuk tylko ilu klientów kupiło ten produkt
    czyli jak mniemam każdy klient liczy się tylko raz, nawet jeśli kupuje któryś raz
    ten sam produkt (tak to rozumiem)
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Hofens [212.180.226.*]
    Mi się wydaje że to jest zliczane co jakiś czas bo te dane aktualizują się co kilka dni nikt tego ręcznie pewnie nie wprowadza tylko aktualizują dane na stronie peenie na podstawie arkuszy zamówień.

Klient raczej nie ma tu znaczenia (jego dane) więc jak zamawia po raz kolejny po paru miesiącach to jest liczony jeszcze raz.

Możliwe że jak ktoś zamawia więcej niż 1 sztukę w jednym zamówieniu to jest to liczone jako jeden klient. Dlatego możliwe że tych kremów sprzedają więcej.

Jak kupujesz zestaw dwa kremy to masz na stronie inny licznik klientów to też trzeba dodać bo tych zestawów sprzedaję się też bardzo dużo
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Hofens [37.47.11.*]
    Aktualizacja 29 tyś nowego kremu

3 tyś więcej w kilka dni a to tylko jeden produkt.

90 koła do przychodów tylko z tego

870 tys od początku września za jeden produkt z sklepu
  • Re: Ciekawostka Autor: kubson77 [37.248.160.*]
    :))) Ubawiłeś mnie setnie tymi szacunkami. Ciężko na podstawie jednego produktu wyciągać jakiekolwiek wnioski co do przyszłych zysków spółki, ale rozumiem, że zainteresowanie ofertą i zbyt jest. Brawo za zaangażowanie !
  • Re: Ciekawostka Autor: ~rollo [91.96.120.*]
    może hofens cię rozbawił, ale fakt faktem naprawdę dużo sprzedają tego kremu, na jednym mają spokojnie około 20pln netto bo nie sądzę że produkcja jednej sztuki kosztuje więcej niż 10pln... Sam byłem kupic nutlove w firmowym sfd w Gdańsku i może to zbieg okoliczności ale para przede mną wzięła 3pojemniki, ja 2, i ktoś za mną też wziął dwie sztuki. Teraz wziąć sprzedaż stacjonarna, internetową i jeszcze Amazon to z samego kremu robi się naprawdę olbrzymia kwota... Ja po cichu dokupuje pakieciki jak mam kasę wolną bo liczę na fundamentalne olbrzymie wzrosty, zastanawia tylko mnie fakt że nikt tego nie chce kupować przy takich wynikach i przyszłości... no ale to nc, i w zasadzie ryzyko srodowiska prezesa i całej spółki , chyba że prezes zmądrzeje i będzie chciał osiągnąć więcej to będzie się starał wprowadzić sfd do wigu i na to liczę...
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Hofens [37.47.11.*]
    Nie no to żadna analiza finansowa
    Krem za 30zl na stronie 29 tyś osób kupiło a jest w ofercie od września.

Nie napisałem zysku a chodziło mi obroty jakie na tym robią

Taki przykład
[x]
SFD 0,39% 2,58 2026-07-01 15:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.