Wydaje się, że ze wszystkich giełdowych "balonów" uchodzi powietrze. Więc nadchodzi czas na spółki z fundamentami, czyli właśnie na Hortico. Ostatni raport pokazał, że jest to bardzo silna spółka, która przynosi spore dochody, Wzrost zysku netto 160% rr to naprawdę świetny wynik w porównaniu z wieloma spółkami notowanymi na gpw i nc. III kwartał też powinien być całkiem mocny, bo to wciąż czas na wykonanie wielu prac w przydomowych ogrodach, czy w profesjonalnych plantacjach i szklarniach. Pandemia Covid sprawiła również, że wiele osób zostało w domach i zajęło się upiększaniem i porządkowaniem własnych ogrodów. Niskie wskaźniki CZ (8,40) i C/WK (1,11) przemawiają za tym, że wzrosty są przed nami. Akcji w obrocie nie jest za wiele, więc kupić je w rozsądnej cenie będzie już niedługo bardzo ciężko.
A na firmowym fejsbuku SPOKO money transfer reklama i promocja przelewów do Nigerii za 1 ojro naljlepsza cena transferu kasy na rynku! Jak milo obserwować SPOKO ze sie prężnie rozwija. Tu niedługo nasze akcyjki będą latać za 1 ojro płaczki!
Widać, że nie próżnują i cały czas pracują nad ulepszeniem aplikacji!!!
Data ostatniej aktualizacji: 1 października 2020 r.
NOWOŚCI -Dodano lokalne waluty odbioru i nowe kierunki przelewów -Ulepszenia w zakresie wygładu i funkcjonalności kalkulatora -Uproszczenie procesu przelewu -Możliwość edycji danych i cofnięcia o jeden krok podczas transakcji -Poprawki błędów -Ulepszenia stabilności
Ale sie tam porospisywali Nigeryjczycy, mnóstwo komentarzy na Fejsie Spoko money transfer 172 polubienia w dwa dni, pocztą pantoflową ludzie sami Spoko rozreklamują, bedzie ogięń oj będzie ogięń super!
Taka ciekawostka... polecam zainstalować sobie apke. Wczoraj zainstalowałem dla testu... dzisiaj rano dzwoni ukrainka, że reprezentuje SPOKO i chciała się dowiedzieć czy w czymś mi pomóc/wytłumaczyć... Miłe zaskoczenie, tym bardziej, że w niedzielę!.
Kazdy dobrze myślący widzi jaki tu jest potencjał. Porównując do innych fintechow, to może tu być bardzo bardzo grubo. Patrzac na SPOKO ciągle cos robią. Cierpliwosc sie opłaci
Chcę kupić ale niżej, odniosłem się do wpisu Kolegi powyżej, gdzie jego zdaniem nie ma podaży. Kupię po 0,4x sprzedam po 0,6x i tak to się kręci. Jedni „inwestują” inni kręcą kółka. Każdy ma swój pomysł na zarabianie
Tutaj w tej chwili wszystko jest możliwe. Wystarczy, że ktoś - w przypływie złości na aktualną sytuację - zrzuci parę tysięcy akcji i mamy kurs na poziomie 0,5 zł lub niżej! Ludzie widząc, że można zarabiać na innych spółkach - nawet nie do końca z fundamentami - pozbędą się akcji FINV!!!