• Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~Zzz [94.254.136.*]
    W 2019 paczka kosztowała 5-7 pln teraz kilka razy więcej
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~Zzz [94.254.136.*]
    Dodam tylko - warto zaryzykować nawet jeśli na wyniki będzie trzeba poczekać 6 miesięcy
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~ObserwatoR [89.64.34.*]
    Mówisz o maseczkch medycznych typu II, no chyba nie?
    Myślę, że minimum kilka mln PLN.
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~Zzz [94.254.136.*]
    Nie jestem ekspertem w tym temacie - z tego co widzę po ofertach w sieci ceny były bardzo niskie w 2019
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ederson [195.140.131.*]
    Kolego, cena za paczkę może i jest mała, ale dostarczając tego w milionach już się robi konkret suma. Zobacz na kontrakty Protektora na maseczki higinieczne - to są kilkumilionowe sumy. A trzeba brać pod uwagę jeszcze fakt, że na maseczmi medyczne jest większe zapotrzebowaniei i są one droższe od tych higienicznych.
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~Kuba [79.110.204.*]
    Uważajcie na niego, nagania jak cholera :)

Na spółkach na któych niby zarobił po kilkaset procent pluje na nie ile może. Wejdźcie na profil MBF i zobaczcie jak nagania na spadki. Sprytny gagatek bez krzty honoru.

Myślcie sami, bo tam pozawieszał wysoko na hakach, a pluł ile mógł żeby odkupić taniej.

A tutaj zawisł na 6 PLN, pewnie go odwieszą, ale już się nieceprliwi, stąd tyle wpisów, analiz, niebawem będzie pisał o akumulacji itd, itp.
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~ObserwatoR [89.64.34.*]
    Ale ty jesteś żałosny mitomanie.

Wskaż mi inną spółkę oprócz MBF (na której jasno napisałem, że będę ganić takie zachowania - zarówno zarządu, jak i akcjonariuszy, którzy zmieniają nicki, są jak chorągiewki, kłamią na każym kroku, aby tylko zarobić i wyukorzystać innych). Nie skażesz, tak samo, jak nie wskazałeś innych rzeczy ( w tym rzekomych haków, których rozdałem), bo są to zwykłe oszczerstwa. Jeszcze obraża osoby 3. (jak rodziców), co świdczy tylko o poziomie przedszkolaka, MAX Sz.P.
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~michasss [5.173.193.*]
    protektor bedzie rzucal kontraktami na prawo i lewo, tu będzie ladny zysk
  • Re: Ile protektor zarobi na maseczkach? Autor: ~Ogrodnik [5.173.67.*]
    Wydaje się, że ze wszystkich giełdowych "balonów" uchodzi powietrze. Więc nadchodzi czas na spółki z fundamentami, czyli właśnie na Hortico. Ostatni raport pokazał, że jest to bardzo silna spółka, która przynosi spore dochody, Wzrost zysku netto 160% rr to naprawdę świetny wynik w porównaniu z wieloma spółkami notowanymi na gpw i nc. III kwartał też powinien być całkiem mocny, bo to wciąż czas na wykonanie wielu prac w przydomowych ogrodach, czy w profesjonalnych plantacjach i szklarniach. Pandemia Covid sprawiła również, że wiele osób zostało w domach i zajęło się upiększaniem i porządkowaniem własnych ogrodów. Niskie wskaźniki CZ (8,40) i C/WK (1,11) przemawiają za tym, że wzrosty są przed nami. Akcji w obrocie nie jest za wiele, więc kupić je w rozsądnej cenie będzie już niedługo bardzo ciężko.
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,28 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.