Dnia 2020-09-14 o godz. 13:06 ~Pytanie napisał(a): > https://www.knf.gov.pl/formularz_mar > > Poczekaj jak dostanie polecony z KNF za manupulacje kursem. > > Moze tez January tez dobierze sie mu do ...
O to i Karol będzie miał problemy z KNF-em .. Bystry to nie jesteś, skoro nie zauważyłeś, że Nick mój ale IP nie ... Ale ubaw z pac..ynki ..;)
pytanie straszysz straszysz, a każdy wie, że nic nie zrobisz :) jaromir widać, że podstawowe lekcje zostały ominięte, dolne już były, teraz mogą być podwójne dolne, ale z tak słabymi naganiaczami prędzej ktoś weźmie do górnych niż zrobisz panikę tymi słabymi wpisami, liczyłem na ciebie, ale widać popierdółka z ciebie,a nie naganiacz...
Dnia 2020-09-14 o godz. 13:09 ~JB napisał(a): > pytanie straszysz straszysz, a każdy wie, że nic nie zrobisz :) jaromir widać, że podstawowe lekcje zostały ominięte, dolne już były, teraz mogą być podwójne dolne, ale z tak słabymi naganiaczami prędzej ktoś weźmie do górnych niż zrobisz panikę tymi słabymi wpisami, liczyłem na ciebie, ale widać popierdółka z ciebie,a nie naganiacz...
JB porównaj moje IP z tego posta a IP z założycielem tego wątku ;)