To sobie sprawdź !!! https://www.bankier.pl/wiadomosc/DRAW-DISTANCE-SA-Ustalenie-daty-premiery-gry-Vampire-The-Masquerade-Shadows-of-New-York-7948761.html
Makabra czy twoja jedyna pasja jest wypisywanie głupot na tym forum? Czy może działasz w imieniu inwestorów, którzy niecałe 3 miesiące temu nabyli pakiety akcji draw distance?
Już mnie wkurwiają te brednie. 2 lata jestem z ddi, 2 lata pierdo lenia, że jakie to słabe i w ogóle. Kurwa gościu, sprzedaj akcje, wypad z forum. Nie pasuje? Wypad z forum. Nie masz nic mądrego do powiedzenia? Wypad z forum. Obejdziemy się bez ciągłego wypominania potknięć spółki i innego gówna.
Dnia 2020-09-09 o godz. 23:04 ~gracz napisał(a): > Już mnie wkurwiają te brednie. 2 lata jestem z ddi, 2 lata pierdo lenia, że jakie to słabe i w ogóle. Kurwa gościu, sprzedaj akcje, wypad z forum. Nie pasuje? Wypad z forum. Nie masz nic mądrego do powiedzenia? Wypad z forum. Obejdziemy się bez ciągłego wypominania potknięć spółki i innego gówna.
Andrzeju weź wyluzuj i zapal lola. Nie obwiniaj innych za to że ta spóła to gniot i że przez 2 lata wisisz na haku. Miej pretensje do samego DDI że chłopaki od 3 lat nie potrafią wznieść spółki na nowy level. Tylko kiszona i nieudane projekty, tak zwrot kosztów produkcji sukcesem nie można nazwać. Przecież sprzedałem tego śmiecia jak stał jeszcze po 3zł, swoje zarobiłem. Czekam aż spadnie to może kupię znowu. Ot taki sentymencik do tej gówno spółeczki.