No wróżką nie jestem :P Tutaj naprawdę ciężko cokolwiek przewidzieć. Przykładowo w życiu nie spodziewałbym się, że info o umowie na dostawę butów wywali kurs 17% w górę. Dziś spółka poinformowała o kolejnej bardzo podobnej umowie, a jutro wcale nie ma pewności,że przełoży się to na kurs. Fajna ta giełda, taka nie za logiczna xD
Ogólnie dziś jechali. Jednak Panowie i Panie nie polegajcie na tym gościu. Nie trzymajcie na LT jeśli Wam mówi, bo on zazwyczaj później mówi że zmienił zdanie, a informuje o tym po tygodniu albo coś :)
Ja tutaj byłem w dzień atestu i mówiłem że wybije bo do firmy dzwoniłem, załapałem się na dwa kółeczka, 40% zarobiłem, nie czekałem na ogromne wybicie.
Poniżej propozycje kolegi od tematu.
XTB naganiałeś, pewniak, jak tam? Airway, 2.50 promocja, jak tam? Excellence 0.8 promocja, przy 1 kazałeś trzymać, jak tam? :) 4mass przy 2-3 PLN mówiłeś ludziom że dziwne że ktoś się martwi o ich pieniądze. Jak tam? Medcamp po 11 naganiałeś na promocję, jak tam? Protektor, na 6 Cię zawiesili, ja wolałem małe kółeczka, jak tam kurs dzisiaj? Tutaj nawet pisał, niektórzy śledzący spółkę będą kojarzyć, że sugerował skoro słabe rączki jak moje oddały to lecimy na nowe szczyty, ni chuchu, nie polecieliście :) Biomed przy 15-20 naganiałeś że to idealny moment na wejście, jak tam?
Szanown naganiacz spółdzielni powie że ja kłamię. Dodam że wcześniej dużo dobrych miał trafów, bo w hossie, i będąc częścią spółdzielni która ma kapitał, no nie jest ciężko trafić.
Powie Wam że utopiłem tam, owszem, mam stratę, ale sam pisał kilka razy że będzie 20 PLN, a wychodził po niższych cenach, pisząc po kilku dniach.
Podsumowanie. Jedzcie małą łyżeczką, nie ufajcie naganiaczom ze spółdzielni jak on, bo srogo będziecie żałować.
Ty dalej pracujesz po nocach dla swego pana i wklejasz ten tekst? Już ci wkleiłem jeden wątek z kontrprzykładem, miałeś wkleić jakiś dowód i nie zrobiłeś NIC, taka twoje wiarygodność.
Kupiłem MBF po 10PLN i wtopa, dlatego tak krzyczysz.
Protektora kupiłeś po 7.50PLN i naganiałeś na wzrosty, sprzedałeś po 5.90PLN (choć myślę, że raczej po 5.10PLN) i teraz już uciekaj MITOMANIE stąd.
Zresztą tam też ludziom przy 6PLN opowiadałeś, że zawieszenia nie będzie (ja twierdziłem, że będzie i nawet jak odwieszą to będzie krew - i jest), że dzwoniłeś to tu, to tam, że będzie OK i ludzie przez ciebie kasę stracili (według twojego rozumowania, bo wg mojego to każdy traci kasę przez swoje decyzje i nie powinien NIGDY podejmować decyzji tylko na podstawie czyiś wpisó etc).