"Bearing in mind the fulfillment requirements for the type II medical mask, currently, we are expanding our distribution channel. We invite you to cooperate with us in building a distribution channel for our products. We produce medical masks on the local market; also, the materials for production come from the EU local market. We make distribution of our medical mask under the Abeba brand. Bearing in mind the market demand, we are working on obtaining a certificate for an IIR mask.
We also distribute a three-layer hygienic mask. This mask is made of three layers of polypropylene nonwoven fabric 3*35g/m2"
Oznacza to, że atest pewny na t. II, a starają się o t. IIR, kosmos przed nami.
No dziś ogólnie jadą, ale poniżej wyniki naganiania tego narcystycznego chłopczyka :)
A ja mówiłem że wolę póki co 20% i dwa razy złapałem, a Wy czekając na wybicie, które zapewne nastąpi, choć może jeszcze zejdą niżej pozbierać, wczytajcie się w wyniki spółek na które ostatnio naganiał.
XTB naganiałeś, pewniak, jak tam? Airway, 2.50 promocja, jak tam? Excellence 0.8 promocja, przy 1 kazałeś trzymać, jak tam? :) 4mass przy 2-3 PLN mówiłeś ludziom że dziwne że ktoś się martwi o ich pieniądze. Jak tam? Medcamp po 11 naganiałeś na promocję, jak tam? Protektor, na 6 Cię zawiesili, ja wolałem małe kółeczka, jak tam kurs dzisiaj? Biomed przy 15-20 naganiałeś że to idealny moment na wejście, jak tam?
Także gwiazdo, pokaż jajka i odpowiedz, albo ciiii.
Jak zacząłem pisać tutaj że będzie wybicie bo wprowadzają maseczki to ganiałeś że nie urośnie bo ja tu jestem, urosło na chwile i na hak się wbiłeś ;)
uważajcie, to są serio jego typy ostatnie. Nie komentujesz zwyczajnie swoich wtop, nigdy, tylko jak coś trafisz. W corona hossie lepiej Ci szło, teraz tylko tracisz i ludzie tracą.
W ostatnich dniach mitomanie, to kto mnie posłuchał, to był "do przodu" 50%
https://m.bankier.pl/forum/temat/8488019
2. dzień challengu.Dalej macie szance kupić Protektora, zanim nie ruszył konkretnie.START (04/09/2020)Biomed: 15.35PLNProtektor: 4.60PLN.Sytuacja obecna (08/09/2020)Biomed: 10.80PLN (-30%)Protektor: 4.86PLN (+6%), co daje razem 36pp do przodu, a to dopiero 2. dzień. Gdyby ktoś posłuchał przy 27PLN, jak radziłem sprzedać Biomed, to byłby kolejne 50pp do przodu.
Nie ma co tłumaczyć. Są fundy to się obroni. Skończy się realizacja zysków to myślicie ze gdzie wróci kapitał ? Na 4mass laurenpeso czy medcamp ? Otóż nie wróci na spółki z fundami czyli miedzy innymi tutaj czy na takie SFD
Ja pamiętam jak ja Mbf pisałeś w okolicach 20 że isredniasz i jest promocja :) no szybko zmieniasz zdanie, tylko w tyłu miejscach naganiasz że już nie ogarniasz swoich wpisów. nabf z uśredniania Cię pamiętam jedynie, koło 20, i miało być około 100 jak dobrze pamiętam
Poszedł BML na 27PLN (nie mówiąc o 34PLN) i posczas konferencji wskazałem na forum sygnał sprzedaży i zmianę trendu, które miały faktycznie miejsce.
Ty mitomanie widzisz tylko to co chcesz, aby oczerniać innych.
Nie twiże BML nie pójdzie na 100PLN, bo nie takie rzeczy na giełdzie widziałem, ale nauczyłem się reagować nawet ma LT w sytuacji jaką mamy obecnie, a już w szczególności na takich spekulacyjnych walorach.
Mógłbym ci wkleić i wytłumaczyć praktycznie każdą decyzję inwestycyjną, którą wklejasz po różnych forach jak dzieciak,ale zwyczajnie szkoda mi czasu to raz, a dwa mam szacunek do siebie samego.
Oj klamczuszku pisałeś na Mbf po spadku z 34 że isredniasz jak pierwszy raz zeszło gdzieś do 15, Ostry Cień nawet wtedy z Tobą coś polemizował, i pisałeś że Lt i idzie na 100, a tu 9 :) mi się też nie chce szukać, tylko Ty piszesz jedno a sam robisz po chwili drugie, a wspominasz o tym często po czasie
No to pokaż mi ten post mitomanie. Ty oprócz zakłamania, to jakiś ułomny jesteś. Piszesz jak to osoby ze mną stracili w ostatnich dniach na BML, a wkleiłem wątek gdzie polecałem sprzedaż 5 dni temu BML. Uważaj w tym Wrocku na Ostry Cień.
Wskaż mi inną spółkę oprócz MBF (na której jasno napisałem, że będę ganić takie zachowania - zarówno zarządu, jak i akcjonariuszy, którzy zmieniają nicki, są jak chorągiewki, kłamią na każym kroku, aby tylko zarobić i wyukorzystać innych). Nie skażesz, tak samo, jak nie wskazałeś innych rzeczy ( w tym rzekomych haków, których rozdałem), bo są to zwykłe oszczerstwa. Jeszcze obraża osoby 3. (jak rodziców), co świdczy tylko o poziomie przedszkolaka, MAX Sz.P.
Exceelence przy 1 mówiłeś że to przebiegi. Aktualnie 0,57 Airway przy 2,3-2,5 mówiłeś że zaraz wybicie. Aktualnie 1,57 XTB w okolicach 17 to miała być promocja, nawet Twój sługus Xior latał po forach i namawiał, bo zanalizowałeś spółkę :) aktualnie 15.9 Protektor jak sprzedałem na podbitce po 6 to się smiałeś że zaraz odjazd : ) nie przewidziałeś że to jeszcze nie ten moment? A sam ponoć po 6 kupowałeś kolejną paczkę akcji, tak się tym chwaliłeś, i jak tam? Liżesz rany? Aktualnie 4.8
Jak dla Ciebie od -10% do -40% to jest dobrze, to inaczej widzimy swoje portfele znawco ;)