Ja wywalałem porcjami od 18 do 50 zł, ze średnią zakupu ~4 zł, średnią sprzedaży ~24 zł. Poszło w rynek 10k akcji. Ze starej ekipy sprzed ponad dekady, z doświadczonej empirii new-conectowej może było kilka osób i wiadomo pooddawali. Odkupią za rok, może dwa jak kurs zapuka do podłogi. Ale do czego zmierzam. Myślę, że ulica tego nie odebrała w takim stężeniu i większy na pompce został nakarmiony, a jeżeli nie to nie wyszedł z tym zamieszaniem na niewielki plusie dzięki "strażakom" tłumiącym wzrosty. Kilkudzisięciu nowych straciło może 0,5 mln PLN Serdeczności wszystkim - JAcek
AVE!!! Jest za wcześnie by odqpić. Trzeba poczekać jeszcze być może kilka m-cy, ale raczej dłużej i qpi się 10 razy tyle. Jak letusa, icpd, tgs (kkh) i 10-ki innych truchełek. Miałem tu najwięcej akcji i bardzo dobrze wykarmiłem ikarystów. Wkrótce zobaczycie las wisielców, cierpliwości, w 2027 będzie nowa pompka :) z 0.02 gr na może nawet 0,2 gr (taka 10-krotna) Serdecznie pozdrawiam starą ekipę. Wasz giełdowy Stańczyk - Jacek_z_Grochowa (ostatnio jako Kenobi)
Koś pisze jakby sie obudził po 100 letnim śnie. Jaka Ekipa jakie 12 lat temu czy 10? Ta spolka ma tylko nazwe poprzedniej. Inni akcjonariusze od lat. Oczywiście że ktoś truly w szafie wyrzuca w rynek
Żadna ulica nie ubrana - bo nastąpił skup akcji na wzrostach i umorzenie pakietu 300.000 akcji po splocie to 30.000.000szt - przy kursie 7 x wyższym od nominału. Nikt nie ogłosił zmniejszenia stanu posiadania. Także bzdury to raczej opowiadają Ci którym szkoda, że nie zarobili. Wszyscy zarobili krocie. I nikt nie narzekał wręcz dziękowano i ody pisano o zarobionych i obdarowanych srebrnymi monetami. Pokaż mi taką drugą spółke. To holding - a holding zatrzymuję trzymanie a nie obroty. Dlatego ta spolka posiada inne spółki a nie robi sama obroty.
Był już taki holding Piotra Marka Chmielewskiego o nazwie NOVIAN. Przejęty z ibizy. Sobolewski zezwolił na emisję akcji za miliardy i oczywiście był to wałek. Chmielewski ma prokuratora, ten drugi walony w rogi przez Anię S. (od Stępnia) też wciąż w rządzie gromadzą dowody. Zatem nie wierzcie w cuda bo takowych nie ma. w 2025 o ile spółka bedzie istniała, kupicie ją max za 1 gr. :))))
Nie ma Newsów nie ma wzrost.
Normalnie jak się wszyscy czepiają krypto i marihuany farmaceutycznej - to spola nic nie pisze. Bo nie ma zamiaru słuchać o info dla podbitki i jakieś farmazony o żenieniu tłumu przy obrotach kilka tysięcy złotych na spadkach. A na wzrostach setki tysięcy obrotu. Ten co wypisuje bzdury ekonomiczne jest raczej słaby z matematyki albo leniwy bo nie czytał ESPI.
Nie wiem co ta spółka robi, miałem Jej akcje, i były dwa wysoki, za pierwszym razem zarobiłem 500%, za drugim nawet nie wiem, ale więcej. Łącznie kilka dużych stówek i na moje oko, trzeci manewr odqpienia również wyjdzie. Wystarczy poczekać kilka lat, a może nawet m-cy :) Nie ma dla mnie znaczenia czy brała ulica czy ktoś inny, na LET i ICPD zrobiłęm dokładnie to samo. Generalnie ze śmietnika wyciągnąłem duże pieniądze, mimo, że kilka spółek zostało i nawet nie odpiszę od podatku. Była to opłacalna gra.. Pozdr.!
Jacek z Grochowa to może pamięta BPC z przed 10 lat. Tylko tyle , że nowy akcjonariusze jest od dwóch lat. 10 lat temu kapitał był 2 mln a kurs max.10mln przez miesiąc a potem spadek do prawie zera. Teraz kapitał jest 24mln po umożeniu akcji za 3 mln zł. Czyli cały historyczny kapitał nie istnieje - wyparował. Istnieje nowy opart na aktywach. Realnie prawnie zajechali innowacje w Firmie , ale to nie oznacza że ktoś nie myśli nad przyszłością. Po prostu nic nie mówią bo nie chcą mieć problemów w polskim stylu. Przemówią i zrozumiesz że to nie pump and down tylko fundament oparty na realiach. Niedługo Walne. Tam nastąpi Reset.
I dobrze zrobiłeś, spokojnie można już rozważać kupno tej spółeczki na Longterm. Zgadza się, że może nawet spadnie do 10 groszy, bo widać że komus nerwy posciły. Może to ten zawodnik co pokazywał sprzedaż 60 tys akcji po (80-100) Zresztą pisał że ma akcji za 6 mln. Teraz są warte już tylko !,2 mln i kto wie czy nie jest to wymuszona sprzedaż przez biuro maklerskie (kredyty itp)
A co do przyszłości społki Spółka napewno znow coś wymysli aby rozbujać kurs, jak nie w tym to w przyszłym roku, ....