Manipulację kursem było widać od poziomu 80zł,co akcje chciały rosnąć po 5% to ktoś im celowo nie pozwalał wywalając po pare sztuk.Po dwumiesięcznej konsolidacji nastąpiło wybicie w drugą stronę i powrót w granice poprzedniej konsolidacji.Na poziomie 55zł możemy tak stać do wejścia na rynek główny aby umożliwić wejście w takiej cenie grubemu.To jest tylko i wyłącznie moje odczucie,choć bym bardzo chciał aby się nie sprawdziło:(
Na takim małym wolumenie at zupełnie zawodzi.Kto kupił duże pakiety to trzyma.Szkoda jednak że nikt nie broni kursu.Ta zabawa wkrótce się skoñczy i wrócimy do trendu wzrostowego,spokojnie.Kto ma kasę ma okazję wymienić ją na dobry papier.
Zerknij na ostatnie espi sprzed kilku dni. Nie wiem czego oczekujecie, tzn wiem ratowania kursu ale zrozumcie ze to nie jest rola zarzadu on ma robic swoje i robi zgodnie z planem. Przy regularnych spadkach na nc dobre info guzik byl dalo albo dalo y na godzine.
Cierpliwosci albo opchnij alcje i po problemie
Też tak uważam. Dobre info teraz, to spuszczenie paliwa. Efekt chwilowy. Na moje, to jest czyszczenie SL. Niestety idzie po szerokim. Z drugiej strony im mocniej ściśnięty sprężynę, tym większa szansa na dobre wybicie. Oczywiście jest ryzyko, że pęknie
Tak o ich mi chodzi każdy kto ma pakiet duży raczej wątpię że będzie sprzedawał perspektywy do 2022r mamy wyśmienite wiec spokój i cierpliwość chwalcie słońce itak dalej i tak dalej
John, chyba najlepsze rozwiązanie. Trzeba bujanie przeczekać. Tak jak patrze na wykres i transakcje, to widać, że zbijanie jest małymi pakietami a ilości ok. 200 sztuk szło w okolicach, gdzie kurs mógł się odbić. Pozostaje pytanie, jak nisko zejdzie.
No to jest nas przynajmniej dwóch. Dzięki za pozdrowienia. Za 10 lat proponuję spotkanie dzisejszych longtermowych Carbonowców. Na czyim jachcie jeszcze uzgodnimy :P
Tez pozdrawiam , z moim 1k napewno na jacht sie niezalapie i za bardzo nie mam za co dokupic . Musialbym cos sprzedac , nie mniej trzymam na dluzej tak jak ULG od 13,5 VIVID od 1,48 OML od 1.88 a CRB od 28.0 . pozdrawiam serdecznie wszystkich tych na dluzej jak i tych na krocej .
<1% to żadna panika, a bez planktonu zawsze lżej. xD
Teraz niech dadzą dobry trailer, datę premiery w Q4 i info o planach post-WH to się klasycznie potratują w drugą stronę.
Ciekawe czy schemat z manipulacją dzisiaj się powtórzy? Pewnie jeszcze przed otwarciem ustawią wielkie batony 4szt, 5szt oraz 6szt i 7szt poniżej ceny z dnia wczorajszego,a barany same się ustawiają do strzyżenia:)
Dobrze godocie chopy - poloć wom! Papier jest podatny na małe woluminy bo tak naprawdę niewiele osób nim handluje, a większość trzyma go pewnie w garści i nie puści nawet jakby zleciało do 30stu. Jesli ktoś siedzi na longu to czeka na liczbe 3-cyfrową i to na pewno nie z jedynką na przedzie.
Jak spekuła pompuje kilkaset % w górę bez wyników to jest zdrowy wzrost, a jak się potem kurs koryguje w stronę rozsądnej w stosunku do wyników wyceny to manipulacja kursem, hehe. Kabaret normalnie.
Dnia 2020-09-15 o godz. 07:47 ~folia-bombelkowa napisał(a): > Jak spekuła pompuje kilkaset % w górę bez wyników to jest zdrowy wzrost, a jak się potem kurs koryguje w stronę rozsądnej w stosunku do wyników wyceny to manipulacja kursem, hehe. Kabaret normalnie.
Kabaret to jest wtedy jak piszesz nie majac pojecia ani o spolce ani nie sprawdziles komunikatow. Rzekoma spekula rzekomo podbila kurs po espi o przejsciu na glowny, zawiazaniu wspolpracy z MG, otrzymaniu dofinansowania oraz powolaniu spolki zaleznej.
Wyniki beda w swoim czasie, teraz pomalu do przodu, konsekwentnie co kwartal lepsze wyniki. A ty wracaj sobie na covidy ktore tak lubisz tam masz swietne wyniki.
Dnia 2020-09-15 o godz. 10:24 ~Fakty napisał(a): > Dnia 2020-09-15 o godz. 07:47 ~folia-bombelkowa napisał(a): > > Rzekoma spekula rzekomo podbila kurs po espi o przejsciu na glowny
Dokładnie tak było, pociągnęli po tym info z 50 na 95zł. - to był sam początek lipca, spekulacyjny wystrzał był wtedy na wielu spółkach. A przy okazji: złożyli już wniosek?
A co zabawne ze większość groszolapow neguje zwrot kosztow wizarda dt na ktore trzeba bylo czekac bardzo dlugo 2 miesiace ale wiadomo bankrut 3zl gdzie trailer itp