Dla Protektora, to dopiero początek.
Zobacz jakie P/BV jest lub była na covid sektorze. Tutaj przy takich wskaźnikach musiałoby być MIN 50PLN, ale ja zakładam target na 15PLN i to jest realna cena.
Pięknie naganianie na spadki i dobrze. Przy 7 zł będzie tutaj coraz więcej takich dobrodusznych kolegów. A tymczasem my cieszmy się rajdem na tej pięknej perełce.
To podlicz zamówienia na wszystkie buty, informacje z money.pl bodajże o zamówieniach na maseczki jeszcze z kwietnia i to podlicz. wg mnie to już daje uczciwa obecna kapitalizację. Nie rozumiecie jaki jest problem z maseczkami, ale nie takimi żeby cię baba do biedry albo żaby wpuściła.
Do 2.40 zł kurs spadł w marcu na największej zwale. Wcześniej ta spółka chodziła po 3-4 zł. Teraz ma nową strategię na lata i weszła w nowy segment produktów, na które obecnie jest duży popyt. Więc tak na logikę, według mnie, ta spólka jest TANIA przy obecnym kursie i ma duży potencjał do wzrostu.
Protektor szyje dla służb wsekkiej maści... Policja wojsko straż czyki5ma kontakty w rządzie... Pytanie dla jakich służb będzie szyc maseczki medyczne?