Ja tam się śmieje z AT, czasami działa tyle że technik jest tyle ze zawsze można coś dopasować. Po za tym AT często chcę mi powiedzieć że teraz jak patrząc od szczytu spadło ponad 30% i to jest zły moment na zakup ale pakować się wcześniej po ponad 40+ to byl super pomysł. Każdy chce kupić jak jest tanio a jak tanieje to nie ma kto kupić ale ładować się 40+ to chętnych była masa a potem płacz na forach że szulernia, ze ich okradli itd.
Tak jak piszesz. Zastanawiające jest to że przy +40 był bardzo duży popyt. A teraz jest 30% niżej przy nawet lepszych info ze spółki niż wtedy chętnych brak. Ja tam dzisiaj po 30.5 dobralem. Co prawda mam niższą średnią bo jestem tu już jakiś czas. Co do AT to na spółkach z takim mały FF to różnie bywa. Ale czymś oprócz emocji trzeba się kierować
Ja też dzisiaj dobierałem. Martwię się panami z lockupem bo sypanie jest jak za Trigona. Lecą mi też inne spółki z gamedev więc bardziej to problem sektorowy. Trochę złamałem dyscyplinę i dobierałem między 30 a 40. Wierzę w spółkę problem, wiem powtarzam sie, jest sektor i USA. I tacy jak longterm którzy nagle matematycznie piszą że wchodzą w JSW. Oby jutro USA zielone i się uspokoiło.
longterm na JSW nagania już od 5 mies( przy 25 przy 20).. Więc w końcu musiał trafić.. A przy niby dobrym info ( KE wpisała wegiel na listę na kturej już był :D), w końcu jego naganianie przyniosło skutek. Musi tak być aby mugł wyjść ze społki z wynikiem :).