Duża wiekszosc obrotow byla powyzej 3 zl a niektore duzo powyzej wiec nie ma podstaw do dalszej przeceny to wywalanie malych niecierpliwych. A ze spolka nie jest az tak zle zeby nie miala wrocic do tych poziomow czyli 3 - 3.50. Ja osobiscie przy 2.50 po troszke dobieram i obserwuje
Nie mówi mi co widziałem co nie. Z NC mam Aztec, Scpf i Hurtimex nawet ten ostatni lepiej performuje niż varsavsyf. Giganci 798 followersów haha co za bieda
Na bank masz Scpf bo każdy wie o co idzie tam gra. Aztec i Hurti to po 5% kapitału ale dobrze wyglądają AT I wyniki coraz lepsze szczególnie taki Aztec na sróbkach zarabia coraz więcej. Dobra spółka z Poznańskiego rewiru
No to coś Ciebie może zainteresować, mam dopiero od 2 tygodni, ale najtańsza spółka wskaźnikowo Delko przejmują i tworza sieć dystrybucji chemii gospodarczej ostatnio był wystrzał ale nie wiem dlaczego żadnego info nie było istotnego. Natomiast poprawiają sukcesywnie wyniki.
Witam, dopiero teraz zobaczyłem twój post. Tak oglądałem wystąpienie. Jeśli zamkną projekt tak, jak wskazują to będzie petarda. Ciekawe czy FDA będzie jeszcze przedłużać proces, ale sądzę, że każda duża instytucja będzie chciała mieć takie urządzenie. Przede wszystkim symultaniczne wykrywanie w jednej próbce patogenów jest innowacyjne i liczę na duże zainteresowanie. Jeszcze dokupilem ostatnio jak spadło, a teraz czekam na efekty.