• Artykuł w Parkiecie. Autor: ~fanpli [89.64.79.*]
    https://www.parkiet.com/Technologie/309079985-Platige-Image-ruszyly-prace-przy-Wiedzminie.html
  • Re: Artykuł w Parkiecie. Autor: ~Rado [176.115.85.*]
    Skupują akcje dzisiaj
  • Re: Artykuł w Parkiecie. Autor: mmichalowski96 [109.173.210.*]
    Ktoś konkretny?
    Bo to że ktoś kupuje/ sprzedaje to widać na wykresie.
  • Re: Artykuł w Parkiecie. Autor: ~fanpli [89.64.79.*]
    ja!
    Co tam fanpli szykuje się coś, że na zakupy się wybrałeś? :)
    to chyba widać, ze coś się szykuje
    nawet SII zauważyło Platige:
    https://www.sii.org.pl/13864/analizy/komentarze-at/notowania-platige-image-w-kleszczach-srednich.html
    a, to już coś, ma ponad 10 tys członków, którzy mogą czytać o pozytywnej at tej niedocenionej spółki...
    w każdym razie, w im większej ilości miejsc pojawi się nazwa platige image tym lepiej
    dziś, już na notowaniach widać było, że ktoś grubszy wybrał sie na zakupy
    tak trzymać!
    ps> rado - tylko nie chwal się tą swoja średnią, zwyczajnie nie wypada
    Dobra, masz rację, zachowam ją dla siebie
  • Re: Artykuł w Parkiecie. Autor: nowicjusz09 [85.221.153.*]
    ~nawet SII zauważyło Platige:
    https://www.sii.org.pl/13864/analizy/komentarze-at/notowania-platige-image-w-kleszczach-srednich.html

Koledzy drodzy jako że przymierzam się do zakupu abonamentu na formu SII, chciałbym poglądowo sprawdzić w jakiej formie i jaką treść przedstawiają analizy od nich. Czy ktoś był by tak uprzejmy udostępnić skopiowaną analizę lub jej cześć i przesłać mi na emaila. Pozwoli mi to podjąć decyzję czy warto --> nowicjusz.bankier@gmail.com

z góry serdecznie dziękuje
    Pozdrawiam
    cyt
    ''Koledzy drodzy jako że przymierzam się do zakupu abonamentu na formu SII, chciałbym poglądowo sprawdzić w jakiej formie i jaką treść przedstawiają analizy od nich...''
    hehe, drogi nowicjuszu, lepiej przymierz się do zakupu pli
    co zaś do tej analizy SII, to na razie zaprezentowali at, dość optymistyczną
    czytałem, znajomy mi udostępnił i nie czuje się upoważniony do upubliczniania tego dalej
    kilka słów o tejże: kurs odbił od dołka i wszedł w trend wzrostowy, notowania utrzymują się powyżej dziennej śr kroczącej 200 sesyjnej
    od jakiegoś czasu trwa konsolidacja 25-30
    może taka półka przed dalszym mocniejszym ruchem?
    mam nadzieję, że w górę
    ważniejsze poziomy wg autora to; 24( dolna linia trendu wzrostowego), 25, 30, 33, 37,5
    i ponoć warto aby, byki powalczyły o poziom 30 zł, a utrzymanie się notowań powyżej tej liczby byłoby bardzo pozytywnym sygnałem
    hehe, może wtedy zawitałby dłuższa hossa, bo męczący boczniak niejednego niecierpliwego wykrwawi....
[x]
PLATIGE 5,80% 5,84 2026-05-08 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.