to chyba widać, ze coś się szykuje nawet SII zauważyło Platige: https://www.sii.org.pl/13864/analizy/komentarze-at/notowania-platige-image-w-kleszczach-srednich.html a, to już coś, ma ponad 10 tys członków, którzy mogą czytać o pozytywnej at tej niedocenionej spółki... w każdym razie, w im większej ilości miejsc pojawi się nazwa platige image tym lepiej dziś, już na notowaniach widać było, że ktoś grubszy wybrał sie na zakupy tak trzymać! ps> rado - tylko nie chwal się tą swoja średnią, zwyczajnie nie wypada
Koledzy drodzy jako że przymierzam się do zakupu abonamentu na formu SII, chciałbym poglądowo sprawdzić w jakiej formie i jaką treść przedstawiają analizy od nich. Czy ktoś był by tak uprzejmy udostępnić skopiowaną analizę lub jej cześć i przesłać mi na emaila. Pozwoli mi to podjąć decyzję czy warto --> nowicjusz.bankier@gmail.com
cyt ''Koledzy drodzy jako że przymierzam się do zakupu abonamentu na formu SII, chciałbym poglądowo sprawdzić w jakiej formie i jaką treść przedstawiają analizy od nich...'' hehe, drogi nowicjuszu, lepiej przymierz się do zakupu pli co zaś do tej analizy SII, to na razie zaprezentowali at, dość optymistyczną czytałem, znajomy mi udostępnił i nie czuje się upoważniony do upubliczniania tego dalej kilka słów o tejże: kurs odbił od dołka i wszedł w trend wzrostowy, notowania utrzymują się powyżej dziennej śr kroczącej 200 sesyjnej od jakiegoś czasu trwa konsolidacja 25-30 może taka półka przed dalszym mocniejszym ruchem? mam nadzieję, że w górę ważniejsze poziomy wg autora to; 24( dolna linia trendu wzrostowego), 25, 30, 33, 37,5 i ponoć warto aby, byki powalczyły o poziom 30 zł, a utrzymanie się notowań powyżej tej liczby byłoby bardzo pozytywnym sygnałem hehe, może wtedy zawitałby dłuższa hossa, bo męczący boczniak niejednego niecierpliwego wykrwawi....