• wyniki finansowe Remora Autor: ~abcd [83.28.218.*]
    Wyniki finansowe:

2018:
    - przychód 174 tys. zł
    - strata 117 tys. zł

2019:
    - przychód 1 805 tys. zł
    - dochód 85 tys. zł

2020: (pierwsza połowa)
    - przychód 2 700 tys. zł
    - dochód 354 tys. zł

Remor Solar Polska prognozuje na 2020 rok 12-15 mln zł przychodów i co najmniej 1,5 mln zł zysku netto - poinformowała spółka w komunikacie.

Jeśli przyjąć dolny przedział prognoz, czyli 12 mln zł, oznaczałoby to wzrost przychodów r/r o ponad 650%, a zysku o ponad 1700%

• Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~inwest [88.156.132.*]
    Dlatego tu siedze , czekam aż inne balony puszczą napchane przez ulice i rzuca sie na cos co ja juz bede mial rok /dwa w portfelu i zaczne realizowac zyski .
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~abcd [83.28.218.*]
    jaką masz średnią?
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~inwest [88.156.132.*]
    8,23 - tak wiem szalu nie ma ale nie bede koloryzowal dla wiekszego efektu . Zakupione grubym(jak dla mnie) pakietem zaraz przed wybiciem do 9 , teraz lepszy czas na zakupy .
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~Sztoj [31.0.67.*]
    Ja tez mialem kolo 8 zl ale juz usredniłem troche w dół puki okazja. Wyniki rewelacyjne, a kapitalizacja jak w kwiaciarni. Moze nie od razu ale tu będzie zarobek i to spory
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~FotoPower [37.47.55.*]
    Ważne ze na wzrostach były duże obroty i wolumeny ,
    Było zbieranie ,
    Jest akumulacja ,
    Popatrzcie na Columbusa jak kosztował 20 ludziska mówili ze balon , 30 ze kosmos , później było 50, 70 i przebicie 100
    W międzyczasie były korekty i to nie małe ,
    Zakładam ze niewielu wytrzymało od 5 zł ,
    Trzeba oceniam perspektywy , giełda wycenia przyszłość a przyszłość to OZE nie węgiel nie atom .
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: mari00 [78.10.210.*]
    Witam, ja również wierze w spółkę -- kilka K o średniej 6,6 zł (i cały czas dobieram)
    Czekam na raport to będzie niezła jazda ale to za szybko aby o tym pisać. Uzbroić sie w cierpliwość a POPŁACI.
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~FotoPower [37.47.61.*]
    Rynek jeszcze czeka na konsolidacje , co ciekawe Rsp ma głównie ekspozycje na zewnętrzną Tam jest rozpoznawalny może być łakomym kaskiem dla dużych graczy,
    Chodź w Polsce wydaje się że jego rozpoznawalność również rośnie - umowa z MDI o współpracy ,
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: ~abcd [83.28.219.*]
    Swoją drogą MDI to też niezły temat.
  • Re: wyniki finansowe Remora Autor: mari00 [78.10.210.*]
    Ale kurs pięknie wystrzelił dziś --- Prezes skupuje akcje.
[x]
REMORSOL -0,62% 6,40 2025-11-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.