Dlatego tu siedze , czekam aż inne balony puszczą napchane przez ulice i rzuca sie na cos co ja juz bede mial rok /dwa w portfelu i zaczne realizowac zyski .
8,23 - tak wiem szalu nie ma ale nie bede koloryzowal dla wiekszego efektu . Zakupione grubym(jak dla mnie) pakietem zaraz przed wybiciem do 9 , teraz lepszy czas na zakupy .
Ja tez mialem kolo 8 zl ale juz usredniłem troche w dół puki okazja. Wyniki rewelacyjne, a kapitalizacja jak w kwiaciarni. Moze nie od razu ale tu będzie zarobek i to spory
Ważne ze na wzrostach były duże obroty i wolumeny ,
Było zbieranie ,
Jest akumulacja ,
Popatrzcie na Columbusa jak kosztował 20 ludziska mówili ze balon , 30 ze kosmos , później było 50, 70 i przebicie 100
W międzyczasie były korekty i to nie małe ,
Zakładam ze niewielu wytrzymało od 5 zł ,
Trzeba oceniam perspektywy , giełda wycenia przyszłość a przyszłość to OZE nie węgiel nie atom .
Witam, ja również wierze w spółkę -- kilka K o średniej 6,6 zł (i cały czas dobieram) Czekam na raport to będzie niezła jazda ale to za szybko aby o tym pisać. Uzbroić sie w cierpliwość a POPŁACI.
Rynek jeszcze czeka na konsolidacje , co ciekawe Rsp ma głównie ekspozycje na zewnętrzną Tam jest rozpoznawalny może być łakomym kaskiem dla dużych graczy,
Chodź w Polsce wydaje się że jego rozpoznawalność również rośnie - umowa z MDI o współpracy ,