• nic sie nie stalo Autor: ~tedy [37.248.154.*]
    Nikt z zarzadu nie wyrzucil.nie bylo do tej pory rzadnego walka......mala ilosc tj. okolo 1tys. akcji warto miec. moze jeszcze byc 3xx. ale to wszystko. kazdy ocenia ryzyko po swojemu . jestem prawie 30 lat na gieldzie .Jak na razie firma sie rozwija, spada ale moim zdaniem warto poniesc ryzyko i Teraz jak jest kazdy widzi ale to sie moze zmienic ,moze nie od razu ale zmienic a wtedy warto miec takie tysiac akcji i sprzedac po np, 300 zl. tak nie ma co sie smiac 300zl tak ,ze ryzyko utraty kapitau jest mniejsze jak duzego zarobku . moim skromnym zdaniem warto te akcje jeszcze trzymac . tak tak APLLE TEZ W 1999ROKU KOSZTOWALY2-5 DOLAROW ATERAZ ILE KAZDY WIDZI .A iec glowa do gory i czkac , niech niecierpliwi sie wyszaleja. . a tak po prawdzie tego nie kupuja w duzych ilosciach naiwni. ja czekam.
  • Re: nic sie nie stalo Autor: ~Kacper [37.47.147.*]
    Było super info i zamiast rosnąć poszło 30 w dół
  • Re: nic sie nie stalo Autor: ~tedy [37.248.154.*]
    Te info na dal jest dobre , tylko rynek jeszcze jeszcze nie wierzy .ze moze sie zmaterializowac. tak jak pisalem ,zycie pisze rozne scenariusze nawet te malo prawdopodobne. . i
  • Re: nic sie nie stalo Autor: ~Boguś [134.122.68.*]
    Do mnie to przemawia dodam że często zostając na haku za rok dwa jest sytuacja zupełnie odwrotna tak to jest z giełdą i ceną akcji
  • Re: nic sie nie stalo Autor: ~tedy [5.172.235.*]
    Tego nie wiesz czy to gniot. ani ja ani Ty.
  • Re: nic sie nie stalo Autor: ~joker [79.110.5.*]
    tedy nie porównuj aplla do jakiegoś spekulacyjnego gniota pisząc o jakiś 300 zeta to zakrawa na kpinę
[x]
LETUS -4,81% 0,99 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.