Dnia 2020-09-23 o godz. 10:54 ~Master napisał(a): > Jaki jest cel takich trollowych postów? Na co Ty liczysz? Że ktoś po twojej "rekomendacji" zainteresuje się tym padłem?
Nie wiesz, że rynek papierów polega na tym, kto kogo szybciej w durnia zrobi i ożeni kwit głupszemu od siebie ? Mało tego, biorą w tym udział nie tylko pospolici naiwniacy. Czytałeś lipne "infościemy" cenotwórcze rzucane w rynek przez zarządy czy prezesów? Takie to oto bagienko mamy na świecie. Naturalnie, że przygląda się temu wszystkiemu od lat.... czujne oko sprzedajnych baranów z nadzoru nad tym grajdołem :)) i wszystko jest w porządku :)))
Sprzedałem śmiecia na krótko. Wszedłem w tauron po 2.09 i zanim pociąg z VIV odjedzie, wrócę i wskoczę do niego na nowo. Inni niech sprawdzą. VIV niczego nie produkuje, nikogo nie zatrudnia.
Dnia 2020-11-10 o godz. 11:30 ~BOBI napisał(a): > To chyba własnie się dzieje? > Ruszyło i cisza, intrygujące.
Co ruszyło? Cena? Obroty? Ja bym pisał o "ruszeniu" gdyby do kuru ktoś dołożył np.2 mln PLN. Inne scenariusze to zwykłe pierdnięcia pod wiatr i darmo się jaracie chłopaczki.