Wiecie w ogole jakie c/z tu jest? Jakie wzrosty w stosunku do poprzednich kwartałów? Jakie zyski nas czekaja we wrześniu i dlaczego akurat we wrześniu? Nie wiecie wiec wam wytłumaczę. Spółka jest niedowartościowana. Obecne c/z w stosunku do raportu za 2 kwartal jest równe 15 dopiero wtedy gdy kapitalizacja spółki osiągnie 9mln. A teraz co nas czeka we wrześniu i dlaczego będą duże zyski :
Nie chce sie wkleić całość wiec wysyłam link do tego co będzie sie działo we wrześniu :
https://www.facebook.com/161596753914096/posts/4493311404075921/
Na Acarusie od lat obroty są między żadnymi, a śmiesznymi lub żałosnymi. Nie wiem po co ktoś trzyma taką spółkę na giełdzie. Przy takim obrocie nigdy nikt poważny nie wejdzie w taki papier. Przedszkolaki mogą tu czasem wpadać, żeby pobawić się drobniakami.
Bo reklamują tego balona cały dzień szukając naiwniaków na innych forach A jezeli chodzi o ciebie to rownie dobrze możesz napisać że masz 10. 000 procent zysku tylko później musisz się jeszcze obudzić Nara
Jakos przez ostatni czas nie bylo was trolli na forum i mieliśmy piękne wzrosty, pare osób ewidentnie sie zapakowało przy wzrostach i teraz reklamuje to wszędzie z nadzieją na szybki zysk. Tak jest wszędzie, różnica tylko przy tej spółce że to nie żaden Partner gdzie zysk netto wynosil chyba za ostatni kwartał 2 tysiące czy nawet na minusie. Trzeba wiedzieć w co inwestować i mieć jakieś argumenty do tego co sie pisze. Jakie ty masz argumenty że spółka jest przewartościowana? Z chęcią wejde w dyskusje. Pisanie ze balon ze spadki, ze wzrosty do 3zl itd nie poparte żadnymi argumentami są nic nie warte. Ja za to wszystko co pisze popieram faktami a nie spekulacją. Więc masz jakieś argumenty? Czy tylko przeczucia?
Sam napisałeś że się zapakowali i reklamuja to wszędzie by mieć szybki zysk To są Twoje słowa Mi szkoda naiwniaków którzy zapewnia im te szybkie zyski a nie spekulantów a widzę że też do nich należysz pisząc takie rzeczy
No bo jaki sesn ma pakować sie po ponad 40%wzrostów nie patrząc jak sie spółka zachowuje w ostatnim miesiącu? Wiadomo ze korekta jest potrzebna, zobacz sobie na historie. Tylko raz byly takie ogromne wzrosty 2 dni z rzędu. Uwierz mi że tu na forum byla taka cisza przez miesiąc a teraz po takich wzrostach zaczeli sie interesować. Wiesz w ogole jaki zysk netto ma ta spolka w ostatnim kwartale czy opierasz sie na intuicji przy inwestowaniu? Policz sobie ten zysk x 4 chociaż przy tym rozwoju raczej liczyłbym minimum x5 teraz kapitalizację/roczny zysk netto i ci wyjdzie czy warto w to wchodzić. Najprostrza wycena spółki jaka jest możliwa.