na szczycie paniki covidowej nie było tak nisko, leszcz leszczem pozostanie, chcesz wyjsc? walnij PKC i zamknij oczy, po 10 minutach bedzie po wszystkim może za te 2zł sprzedasz i bedzie ci lżej :P
Przeciez teraz nadchodzi najlepszy okres inwestowania. Trzeba było sluchac Tradera21 .od kliku miesięcy mowil ,żeby trzymać gotowke:) Ja kupiulem po 5 i nie pekam,3 kola zl w plecy jak na razie i powoli zabieram się do kupowania.
Ja bym kolegi tak nie traktował. Nieraz przekonałem się, że byłoby lepsze 2 PLN niż 0,2 albo i 0. Tu niestety wszystko na , to wskazuje, że znów się przekonam. Do dzisiaj jeszcze mam takie kwiatki. Już chyba z 10 lat albo więcej i cud nie przychodzi.
to czemu nie wywalisz pkc-tem po 3 (mysle ze za tyle wchłoną Ci dowolną ilość), zamiast czekać na Twoje 0,2? Trudno, trzymałeś 10 lat to możesz trzymać następne 5, na emeryturę. JA siedze w 4funmedia od wielu lat, lipa jest ale co zrobić, jeść nie woła
Jak bym chciał wywalać PKC, to bym wywalił po 9. Ja tylko zwracam uwagę z czym należy się liczyć. A nauka na przyszłość czego ja w żaden sposób nie mogę przyswoić, to nie pchać się w gó.na, które nie dają możliwości pozbycia się akcji w każdej chwili.