• POWRÓT DO BAZY Autor: ederson [195.140.131.*]
    Niski wolumen,niskie obroty i kurs w okolicach 5, czyli to co było przed info o certyfikatach. Wygląda na to, że kto miał zrealizować zysk ten te zrobił. Kto w panice sprzedał ten już sprzedał. Teraz trzeba czekać na info kontraktach na maseczki medyczne i pewnie znowu stestujemy wyższe poziomy. A kto wie może raport za II półrocze 30.09.okaże się lepszy niż każdy się spodziewa i LUMA dokupi znaczną ilość akcji windując kurs dużo wyżej?
  • Re: POWRÓT DO BAZY Autor: ~Artu [188.146.98.*]
    Nie rozumiem Cię człowieku ;)
    Idealna sytuacja zobacz za ile puszczają papier! I ciagle jest chętny poniżej 4,9
    Większość co w panice wyprzedała poszła za tlumem... teraz cena kręci się koło 5.
    Jak będą oddawać taniej tylko brać ;)
  • Re: POWRÓT DO BAZY Autor: ederson [195.140.131.*]
    Nie wiem jaki Ty masz tutaj cel. Ale ja póki co żałuję, że nie puściłem tego po 6 jak była okazja...Ale w życiu nie spodziewałem się, że po dobrym info, wtorkowa sesja skończy się na czerwono. Nie liczyłem na to, że zaraz tu będzie 10zł czy więcej, ale jednak oczekiwałem jakiegoś stabilnego wzrostu, po informacji na którą wszyscy czekali. Niemniej dalej mam nadzieję, że to odbije jeszcze raz, bo wciąż przed nami info o umowach na sprzedaż masek, a ja mam jeszcze czas. Tyle.
  • Re: POWRÓT DO BAZY Autor: ~Artur [188.146.98.*]
    Nie zauważyłeś oczka [
  • Re: POWRÓT DO BAZY Autor: ~akcjonariusz [83.13.128.*]
    17 000 znaczacy ??? badzmy powazni, prosze, efekt psychologiczny ze kupują to inna sprawa.
    Znaczacy z tego co widę, to jest w akruszu zakup 1x poz 200 000 po 4,-,zl
  • Re: POWRÓT DO BAZY Autor: ederson [195.140.131.*]
    Czytaj ze zrozumieniem.
  • Re: POWRÓT DO BAZY Autor: ~Staszeski [188.122.20.*]
    To ile masz tych akcji ederson? Ja też trochę wisze, konkretnie to na... 6,8 średnia
[x]
PROTEKTOR -0,78% 1,28 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.