• Potrzebny nam rozgłos Autor: ~asd [79.186.104.*]
    Mam wrażenie, że jeszcze bardzo inwestorów wie o naszej perełce, kiedy tylko mam okazję z kimś rozmawiać o giełdzie to mówię o Carbonie.
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~John [94.254.179.*]
    Nie bez sensu żeby robić to teraz poczekaj do grudnia a najlepiej do przejścia na gpw
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~beka [178.17.167.*]
    Masz złe wrażenie, cicho bądź gdy trzeba.
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~asd [79.186.103.*]
    I co frajerze? Zrozum, że nie ma w ogóle popytu bo ty jesteś golasem i już nie możesz dokupić i zachowujesz się jak pies ogrodnika nie mówiąc o carbonie nikomu. Potrzeba świeżej krwi i tyle.
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~beka [178.17.167.*]
    Buda leszczu.
    Zamiast ujadać pilnuj akcji, żeby ktoś ci nie zabrał, albo wal pekaesa i nara.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.186.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~se_bi [88.156.140.*]
    Do asd: Podaży mało jest ..łopie, patrz na obrót. Dlatego chcą zbijać kurs żeby więcej zebrać, ale jest stały/stabilny akcjonariat i nowych frajerów nam tu nie potrzeba, więc nie naganiaj po forach. Realizujemy swój plan i się nie wyleszczymy. Kumasz?
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~Nadberezyniec [188.146.40.*]
    Trzeba w anglojęzycznym internecie zakładać (i pewnie odpowiadać) na pytania o Carbon. Tak chyba robią na Biomaximie:

https://www.quora.com/Is-Biomaxima-BMX-Poland-NewConnect-market-a-good-short-time-investment-opportunity-during-COVID-19-pandemic-as-they-are-a-major-PCR-test-producer?q=biomaxima

Na Carbonie nawet niewielkie nowe inwestycje nowego kapitału mogą pchnąć kurs do góry.
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~John [94.254.188.*]
    A na ch mają pchać Teraz kurs do góry jak tak pięknie się zbiera im mniej wie tym lepiej cierpliwi zostaną wynagrodzeni
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~dobrzewieszkto [79.186.103.*]
    Właśnie już czas! Kto chciał ten nazbierał. Czas na długo wyczekiwane wzrostu, potrzeba tylko iskry w postaci nowego trailera.
    John, a jak zapewne wiesz- trailer jest już gotowy.
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Mnie też wcale nie zależny na rozgłosie. Jestem zapakowany pod same uszy, ale chciałbym dobrać jeszcze pod glace.
    W swoim czasie kurs i tak pierdyknie, że na ziemi zostaną tylko buty ze skarpetami.
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~John [193.238.200.*]
    Jak tak patrzę na bananowom to myślę że cobidowi inwestorzy zostanom zmasakrowani i to wcale nie musi być u nas gdyż mamy stalowy akcjonariat. Spokój i myślę że 21r będzie mega PS pieniądze lubią cisze
  • Re: Potrzebny nam rozgłos Autor: ~Cbr [88.156.142.*]
    Spokojnie, niektórzy już zwęszyli biznes.

Umowa zawarta z Iron VR jest kolejnym działaniem mającym na celu jak największą monetyzację naszych produkcji. Popularność gier VR oraz platform dedykowanych wirtualnej rzeczywistości stale rośnie. Graczy ceniących sobie rozgrywkę w tej technologii regularnie przybywa na całym świecie. Chcemy, aby nasze flagowe produkcje były dostępne na tych platformach, a gracze mieli możliwość w pełni zaangażować się w rozgrywkę, co jest możliwe dzięki wirtualnej rzeczywistości. To dopiero początek współpracy. Każdy projekt będzie poprzedzony umową wykonawczą, która będzie zawierała warunki przeniesienia danej gry na platformy Virtual Reality. O pierwszym tytule będziemy informować niebawem – komentuje Mateusz Wcześniak, prezes Movie Games. – Widzimy w wirtualnej rzeczywistości ogromny potencjał, więc jako Movie Games zamierzamy wspierać Iron VR w rozwoju. Dlatego w tym miesiącu objęliśmy pakiet 10 procent akcji spółki – dodaje.
  • Pytają na Quorze Autor: ~Nadberezyniec [188.146.40.*]
    https://www.quora.com/unanswered/Which-stock-from-the-Polish-game-development-sector-newconnect-pl-en-home-is-the-most-promising-Carbon-Studio-Forever-Entertainment-or-SimFabric
    Zaebiście to ująłeś Wu. :D
[x]
CARBONSTU -2,63% 1,85 2026-05-22 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.