I co frajerze? Zrozum, że nie ma w ogóle popytu bo ty jesteś golasem i już nie możesz dokupić i zachowujesz się jak pies ogrodnika nie mówiąc o carbonie nikomu. Potrzeba świeżej krwi i tyle.
Do asd: Podaży mało jest ..łopie, patrz na obrót. Dlatego chcą zbijać kurs żeby więcej zebrać, ale jest stały/stabilny akcjonariat i nowych frajerów nam tu nie potrzeba, więc nie naganiaj po forach. Realizujemy swój plan i się nie wyleszczymy. Kumasz?
Mnie też wcale nie zależny na rozgłosie. Jestem zapakowany pod same uszy, ale chciałbym dobrać jeszcze pod glace. W swoim czasie kurs i tak pierdyknie, że na ziemi zostaną tylko buty ze skarpetami.
Jak tak patrzę na bananowom to myślę że cobidowi inwestorzy zostanom zmasakrowani i to wcale nie musi być u nas gdyż mamy stalowy akcjonariat. Spokój i myślę że 21r będzie mega PS pieniądze lubią cisze
Umowa zawarta z Iron VR jest kolejnym działaniem mającym na celu jak największą monetyzację naszych produkcji. Popularność gier VR oraz platform dedykowanych wirtualnej rzeczywistości stale rośnie. Graczy ceniących sobie rozgrywkę w tej technologii regularnie przybywa na całym świecie. Chcemy, aby nasze flagowe produkcje były dostępne na tych platformach, a gracze mieli możliwość w pełni zaangażować się w rozgrywkę, co jest możliwe dzięki wirtualnej rzeczywistości. To dopiero początek współpracy. Każdy projekt będzie poprzedzony umową wykonawczą, która będzie zawierała warunki przeniesienia danej gry na platformy Virtual Reality. O pierwszym tytule będziemy informować niebawem – komentuje Mateusz Wcześniak, prezes Movie Games. – Widzimy w wirtualnej rzeczywistości ogromny potencjał, więc jako Movie Games zamierzamy wspierać Iron VR w rozwoju. Dlatego w tym miesiącu objęliśmy pakiet 10 procent akcji spółki – dodaje.