• Wyniki 2Q Autor: ~Zaorski [94.75.95.*]
    Jakie obstawiacie wyniki? Myślicie, że w związku ze spadkiem sprzedaży obuwia możemy oberwać?Jestem załadowany za 10k.
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ~Adam [89.64.23.*]
    Moim zdaniem i tez w tej analizie pekao to było ze 2 i 3 kwartał będą obarczone spadkiem sprzedaży obuwia. I nie sadze ze będą dobre te kwartały. Maski dopiero wchodzą od września. W tej analizie napisali ze wyniki zmian będzie widać dopiero w q4. Moim zdaniem q2 na stracie i gorzej niż q2 w 2019
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ederson [195.140.131.*]
    II kwartał to kwiecień, maj, czerwiec. Prezes wspomniał, że w końcówce 1 kwartału i 2 kwartale sprzedaż obuwia spadła ale już w czerwcu wrócili na właściwie tory. Do tego:

link

"Na mocy umowy spółka wytworzy oraz dostarczy do dnia 30 czerwca 2020 r. maski ochronne jednorazowego użytku"

Czyli profit z tego powinien być zanotowany w 2 kwartale. Poza tym spółka skorzystała z programów pomocowych od państwa  i sprzedała starą nieruchomość. Wyniki za I półrocze nie muszą być wcale takie złe. Ja jestem dobrej myśli.
  • Re: Wyniki 2Q Autor: tadeusz66 [77.253.81.*]
    będzie odlot mówię wam, już mozna się pakować na full
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ~Kuba [5.173.112.*]
    Dobry ten link jest tak Pr-owo, dopoki się nie wejdzie to człowiek nie wie ze tam brakuje przecinka w mln pln ;)
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ~Rewqy [89.64.23.*]
    Maskami spadków w obuwiu nie nadrobią. Mam wrażenie ze za bardzo opieramy wiarę w q2 i q3 o emocje. Nie ma podstaw do tego aby było lepiej niż rok temu. Kwiecień i maj gospodarka stanęła to są fakty i po co z nimi walczyć. Jak chcecie wierzyć ze q2 będzie dobrze to wierzcie ale to złuda
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ederson [195.140.131.*]
    Kolego, ale to że sprzedaż obuwia spadła w 2Q to przecież wiadomo od dawna. Prezes sam o tym mówił oficjalnie,więc nikt nie powinien być tym zaskoczony. Jeśli mówi się, że giełda dyskontuje przyszłość to, to już dawno jest wycenione w kursie. Ale dostali też pieniądze od państwa z programów pomocowych i z doświadczenia blisko mi znanych przedsiębiorców wiem, że nie są to małe pieniądze i wielu z nich mówi, że jeszcze na plus wyszła na tej pandemii. Q3 już sprzedaż obuwia idzie normalnie + dochodzą profity z maseczek.
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ~Karol [5.173.193.*]
    dokładnie, wszystko idzie zgodnie z planem tu i na cormayu a tam juz w piatek raporcik
  • Re: Wyniki 2Q Autor: ~Zaorski [94.75.95.*]
    Dobrałem dzisiaj 1100 akcji
[x]
PROTEKTOR 2,94% 1,40 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.