Pierwsza cena z analizy technicznej i godziwą wg mnie, druga cena to wyliczenia własne jak już dostaną odszkodowanie (271mln od Orlenu) a na cenę realna przy wcześniejszych założeniach i że nowa inwestycja zwiekszy produkcję o 50 procent 11zl - możecie się śmiać ale jest to mozliwe
Ludzie zwróćcie uwagę że spółka szoruje po dnie wycena to min 3 ale skąd wasze wyceny? Ja przy tak niskich poziomach na pewno jeszcze dokupię jak tylko opylę exola, spółka jest naprawdę bardzo sensowna na średni i długi termin.
Stary to że Moska i Soból wchodzili ok 40proc drożej to nie znaczy że to od razu tak pójdzie. Trzeba chwilę poczekać, dla mnie to horyzont pół roku, a dla Moski i Sobola to to teraz mega okazja żeby zwiększyć free float
Dnia 2020-09-02 o godz. 18:31 ~Kacper1976 napisał(a): > Stary to że Moska i Soból wchodzili ok 40proc drożej to nie znaczy że to od razu tak pójdzie. Trzeba chwilę poczekać, dla mnie to horyzont pół roku, a dla Moski i Sobola to to teraz mega okazja żeby zwiększyć free float
Dnia 2020-09-02 o godz. 14:56 ~Analityk napisał(a): > Pierwsza cena z analizy technicznej i godziwą wg mnie, druga cena to wyliczenia własne jak już dostaną odszkodowanie (271mln od Orlenu) a na cenę realna przy wcześniejszych założeniach i że nowa inwestycja zwiekszy produkcję o 50 procent 11zl - możecie się śmiać ale jest to mozliwe ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dzięki, Alalityk:
To ja teraz PP i akcje sprzedam po 3 zeta. Poczekam na 1,5 zeta i odkupie, a potem poczekam na 3 zeta. Mój zarobek będzie pewniejszy i większy..... Dzięki za dobrą radę.