Nie możesz przeżyc przetargu, ile lat będziesz wspominał podbicie? Ja z kolei próbuję ogarnąc o co biega z tymi kursami? Podbiją, chwycą ok. 500 szt. papiera i powoli zjazd na miejsce. I tak co 2 grosze w dól przez cały dzień. O co im chodzi? Wg mnie jeśli zmieniają tylko po prawej, to nie będzie zwyżki kursu, musi być zwyżka też po lewej.
"Nie możesz przeżyć przetargu"... uderz w stół, nożyce się odezwą. Wchodziłem przy 1.5-1.8. Wiec mnie to raczej nie dotyczy ;d Jedyny błąd, że wyszedłem tylko z połowy przy 3. Ale kto mógł przewidzieć sytuacje z przetargiem ;d
Tu jeszcze poleci na 1.3... Niestety... Bo dużo jest jeszcze ubranych ktorzy czekając długo, zbyt długo, zaczną wywalać papier bo będą potrzebować kasy. Ech...
Qwer, jakie nożyce, o czym piszesz? Za duży chłopiec jestem, by nabrać się na podbitki. Nie bawię się w żadne maseczki, spirty do rąk i strzelanki. Nie ten charakter. Raczej konserw. poglądy i takie w portfelu mam społki. 12 z WIG-20, poza strzelanką CDpr. a APS odpowiada mi profil działalności. Chłopie, spokojnie, na wszystko przyjdzie czas. Hans, zgoda, ludzie są niecierpliwi, szczególnie młokosy i w 2 tyg. chcą Lexusa w garażu. Może być tak jak piszesz, wszystko jest możliwe. Czekam z worem na dokupienie, brakuje mi obrotu.