Ramzes3. I ty piszesz ze ja nagonilem i ludzie stracili. Od kilku tygodni w każdym wątku naganiasz na ostre spadki...cel zrealizowales, czesc nie wytrzymala i sprzedała z duza strata... mozesz byz szczęśliwy ze dzieki tobie potracili kase......
Pisze prawde jak po przekladkach zenia..tu zas zaklinales rzeczywistosc i pisales bzdury...wiec moje jest na wierzchu..blizej nam jest do 0.10 niz do zlotowki...musisz sie przyznac do bledu i to ze ludzi swoim naganianiem nabiles na pal...bo jak poczytam twoje posty od rana do nocy sie tu pociles..trzeba pietnowac takich naganiaczy...ludzie mocza kase przez takich...
Dnia 2020-09-02 o godz. 10:50 ~Ramzes2 napisał(a): > Ramzes3. I ty piszesz ze ja nagonilem i ludzie stracili. Od kilku tygodni w każdym wątku naganiasz na ostre spadki...cel zrealizowales, czesc nie wytrzymala i sprzedała z duza strata... mozesz byz szczęśliwy ze dzieki tobie potracili kase......
Ramzes3 pewnie dalej będzie nagamiał, później załaduje pakiet .... Tylko on się najwięcej udziela i podbija posty o spadkach. Widać że bardzo interesuje go P24. To jedna z nielicznych tanich spółek która nie jest napompowana.