• Co dalej Autor: ~Tadek [83.30.20.*]
    Jakie są wasze odczucia po wczorajszej dobrej, długo wyczekiwanej przez wszystkich informacji, która o dziwo spowodowała ponowny spadek wartości akcji? Czekałem na tą wiadomość od paru miesięcy, wiązałem z nią duże nadzieje i jestem totalnie rozczarowany reakcja rynku. Czy uważacie, że tutaj jeszcze mogą być zyski, pomimo pogrążających spółkę działań kółkowiczów i Lumy? Kiedyś czekałem na 10 zl, teraz modlę się o 6.
  • Re: Co dalej Autor: ~Protektorczyk [37.30.24.*]
    Luma zrobila swoje. Uwalili kurs i nie dadza mu poszybowac
  • Re: Co dalej Autor: ~akcjonariusz [83.13.128.*]
    Dnia 2020-09-02 o godz. 09:50 ~Protektorczyk napisał(a):
    > Luma zrobila swoje. Uwalili kurs i nie dadza mu poszybowac

ale w koncu dojdzie do tych 66% czy nie, o co tu chodzi, waszym zdaniem, bo ja jestem zdeorientowany totalnie
  • Re: Co dalej Autor: ~ObserwatoR [89.64.35.*]
    Pójdzie do góry jak sprzedasz, tak to działa.
    Nie sprzedałeś po 6PLN, bo myślałeś, że pójdzie na 10PLN, teraz pokisi się w okolicach 5PLN, Ty wawalisz, bo inne spółki będą rosnąć, pójdzie kurs do góy, info o zamówienaich i 10PLN kwestią czasu.
    Btw, jaką masz średnią?
  • Re: Co dalej Autor: ~Przem [37.248.215.*]
    niestety mam to samo. Jeszcze wczoraj myslalem ze wina rynku..ale z 20% na minus zejśc...dziś tez kiepsko
  • Re: Co dalej Autor: wan_da [217.98.83.*]
    mam to samo, jeszcze przed info miałem na średniej 5,3
    jak spadło to dobrałem po 5 dla obniżenia, ale nie spodziewałem się dziś spadku.
    cóż, trzeba cierpliwie posiedzieć i poczekać na info o zamówieniach
    mój cel to 8-10 i wczoraj jeszcze myślałem, że realny, dziś myślę że jest to jednak bliżej 7,5-8 :)

powodzenia i cierpliwości ;)

• Re: Co dalej Autor: ~ederson [31.60.46.*]
    Ja mam czas do końca roku, więc trzymam. Pamiętaj, że istotniejsze info będzie to o podpisanych kontraktach, bo samo uzyskanie certyfikatu jeszcze nic nie daje przecież. Wczoraj ulica podbiła kurs by chwile potem wyprzedawać w panice. Dziś fund skupił akcje ze średnią powyżej 5, czyli jest to wciąż niska cena. Jestem dobrej myśli.
  • Re: Co dalej Autor: ~akcjonariusz [83.13.128.*]

> Luma zrobila swoje. Uwalili kurs i nie dadza mu poszybowac

ale w koncu dojdzie do tych 66% czy nie, o co tu chodzi, waszym zdaniem, bo ja jestem zdeorientowany totalnie
    Jaka Luma? Gdyby Luma wczoraj pozbyła się akcji to by musiało to być odnotowane w raporcie. Tak samo jak dziś jest odnotowane, że kupili akcje. Myślcie ludzie troche, bo ręce opadają...
    Wczoraj nie mogli sprzedawać, bo był okres zamknięty.
    To też swoją drogą. Ale każdy ich ruch jest odnotowany. Musi. A tu ludzie wypisują bzdury że fund wczoraj sypał, no masakra...
  • Re: Co dalej Autor: ~argos [212.2.96.*]
    No to kto wczoraj sypał bo nie Luma
    No fund mógł sypać. Zresztą ostatnimi czasy wychodzą fundy i odziwo następnie spółki zaczynają rosnać.
[x]
PROTEKTOR 1,54% 1,19 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.