Fajne otwarcie i to by było na tyle. 17.09 spółka ma opublikować raport, ciekawe, czy kurs do tego czasu będzie się kisił przy tej 5.00 czy jednak coś się ruszy..
Dla mnie kurs już wczoraj powinien wybić z konsolidacji, najpóźniej dziś. Niestety biorąc pod uwagę to jak wygląda rynek i trafność moich analiz nie zdziwię się, jeśli znów będzie kiszonka w najlepszym razie...;/;/
zgadzam się ogólny obraz rynku i to co sie dzieje na GPW jest słaby .I tak widać ze papier nie jest oddawany ,Jest go mało a zieleń na ostatnich dwóch sesjach to dobry omen
Sprzedali sami sobie, żeby skupić taniej. Tego się spodziewalem. Pytanie czy to im się oplaciło ?. Jeśli tak to uderzą jeszcze raz. Ja wtedy wyszarpnę im akcji ile się tylko da
Dnia 2020-09-03 o godz. 09:56 ~Tomas napisał(a): > Poszły stop lossy... Załapałem się na 4,2 :)
wierzę ze to koniec ściągania kursu w dół , te złamasy zrobią wszystko żeby drobnych oskubać ,może trochę akcji im wpaść przez takie zagrywki ,robili tydzień temu podbitki delikatne ,zachęta dla leszcza a teraz popis robią ściągając taniej to na co wcześniej drożej wydali.