Papier lubi ciszę i trzeba zacząć dobierać najlepiej po 1 zeta hehe...Wydaje się że będą tu mocne wzrosty fundamentalne tylko trzeba cierpliwości...Popyt mały wiem co pisze jak zdołują i dokupią to podaż ucieknie....
Dnia 2020-09-04 o godz. 19:37 ~Zenon napisał(a): > Pora przychody przemienic w zyski ... > > Drugi gracz dań gotowych w Polsce ....no to juz tak dalej być nie może !
dlaczego nie? widziałeś lub słyszałeś te talenty które tam pracują? ja tak !
Niedługo to się zmieni. Rynek przypomni sobie o Pamapolu po wynikach za 2Q. Poza tym sa sanse żeby spółka weszła do Polskiego Holdingu Spozywczego czyli żeby Sasin kupił Pamapol. To jedna z niewielu duzych polskich firm przetwórczych. JS
Ciekawa jest ta nasza giełda jesli chodzi o wyceny spółek. W 2019 r w kwidzenie zainwestowali ok 13 mln w modernizację zakładu, linie do zamrażania, ujęcia wody i obniżenie kosztów produkcji, a w Mitmarze ok 6 mln. Cały Pamapol jest wyceniany na 40 mln, a na nakłady inwestycyjne w 2019 wydali ok 20 mln. JS
ja bym zrobil szybkie 5 zl potem szybciej do 10 do zeby pozbyc sie balastu a potem 20 nastepnie piano 30 i potem powoli gra i spekulacja na KTORA W TEJ SPOLCE JEST miejsce i nawe jak ktos ubnranko po 66,6 zl to i tak spolka do tej swinskiej gorki kiedys dobilaby :) POWODZENIA
z gieldy nie POWINNO IM SIE POZWOLIC ZEJSC za CENE NIZSZA NIZ 10zl !!!!!!!!!!!! mpoje zdanie