1. Ogłaszają skup akcji. O, ale fajnie skupują akcje będzie góra. 2. Wrzucają dobre info, generując ruch na akcjach, windując ich cenę. 3. Zbywają akcje na lokalnej górce, waląc wszystko w entuzjastycznie nastawioną ulicę. 4. Błyskawicznie podają info o zbyciu akcji, dołując kurs o kilkadziesiąt procent. 5.Odkupują akcje po dużo niższej cenie.
Efekty: Posiadają to samą liczbę akcji i dodatkową gotówkę zarobioną w prosty sposób. Ulica nie posiada akcji, gotówki ani chęci na dalszą przygodę z giełdą.
Ale to było oczywiste nawet podali 2 razy to samo info dzień po dniu aby mieć podstawę do windowania kto mądry to to zauważył Ze to dzień wcześniej nie podziałało to powtórzyli to samo z innym tytułem
Wyniki z okresu na okres gorsze Prognozy - spółka ich nie ma, bo ich nie publikuje Gra Leon Windykator - jeśli to tylko marketingowy tytuł ale gry brak, zapewne brak nawet 1 linijki kodu
Zbynio pisał jak windykowal w rybnym
To jeszcze nic,
Ja byłem na level4
Stacja benzynowa...
Dozbroilem Leona jak predatora...i tankowanie Jelcza...
Łyk ropy na koniec...
Wolnym krokiem do dłużnika, właściciela stacji wchodzę...
Nogą
Potem wyjmuje maczetę...
Leca
Uszka..., Nosek...
Nie można się oderwać.
Nie wiem o co ci chodzi z tymi raportami? Gdybyś cokolwiek wiedział o przetargach to jasne by było dla ciebie to, że najpierw się wygrywa przetarg a potem podpisuje umowę. I tak też jest podane.