czy ty chłopie nie rozumiesz pytania? oczywiście że mogę kupić? jak na tę chwile jestem mega zarobiony na Letusie, fakt zyski mocno stopniały ale są a ceny robia się atrakcyjne bo nawet jak to jechało w góre to obrotów jakis mega nie było więc wielu ludzi nie ma tanich akcji (dopuszczonych do obrotu), na razie obserwuje zobacze co się wydarzy ale nie ukrywam że liczę że ktoś się tego nakupił i jest szansa na mocniejsze odbicie- taka jest moja opinia
Na razie trwa przebijanie sie przez grubom wartwę mułu, potem piach i dno, potrwa to pewnie ze trzy lata. Nastempnie nastompi seria fątastycznych inf i kurs poszybuje ku powierzchni. Tymczasem donżenie do dna.
myślisz? całkiem możliwe ale nie wcześniej niż przed dopuszczeniem akcji które nie są dopuszczone do obrotu a to może chwilę potrwać a do tego czasu obecni nabywcy mogą chcieć to wybić - bo na tych sadkach przemieliło się ponad 50% dopuszczonego ff
Zobaczymy co dzisiejsza sesja przyniesie. Bo ten co się tego nakupił na pewno ma świadomość i raczej nie chce utopić na 3 lata swoich pieniedzy zobaczymy
Jak niedługo pojawi się ciekawe info, to Ci, co nie zdążyli teraz, będą grubo żałować, ale to ich sprawa. Ja grzecznie czekam i nie zamierzam panikować.