Dnia 2020-09-01 o godz. 17:16 ~Romek napisał(a): > Kupilem za namową Mrocznego!
Nie namawiałem Cię nigdy. O 7 i 15 pisałem jak o punktach wsparcia/oporu.
Większość moich postów na tym forum jest krytyczna wobec ITL, ale jak pisałem tu niedawno epidemia zmieniła bardzo dużo. Co więcej - uważam, że na takich forach sens mają tylko krytyczne posty, ponieważ od pozytywów są Zarządy i raporty a z nimi trudno się równać pod względem wiedzy na temat spółki. Dlatego mdlą mnie talibowie z Bubeldyma, bo tam jest wręcz grupowe szczucie każdego, kto ma inne zdanie niż taliban.
Nie wiem nawet po co Ci odpisuję, bo Twój tekst to argumentacja w rodzaj "A u was to Murzynów bijo!". Może to nawet takie żartobliwe zaczepki z Twojej strony. Nie wiem.
A co do ITLa to pisz sobie tu co chcesz: że dobry, że zły, że ma przyszłość, że to ofermy bez przyszłości. Ale nie kłam na mój temat tak jak Rado, bo przyzwyczaiłem się do swojego nicka i jak widziałeś choćby po wizycie YYZ na forum Bloobera, to są ludzie z którymi z sympatią się spotykam pomimo posiadania różnych i to bardzo różnych zdań w przeszłości.
Mroczny, jestes naszym guru i Twoje punkty wsparcia to dla nas Talibow sa święte punkty docelowe. Dzieki Twoim namowom zainwestowalismy w BLO i BML, co przynioslo nam sowite stopy zwrotu! I tutaj tez tak bedzie!
Entuzjasta ciekawa teoria. Ktoś już kiedyś poruszał wątek, że grają do jednej bramki. Mroczny nadal nie potrafi się określić, gdzie kłamałem. Za to z rzucaniem słów na wiatr całkiem nieźle mu idzie
Zastanawia mnie, że na blooberze przyjął taką, a nie inną strategię, a np na Inteli wydaje się być w miarę obiektywny. Dla mnie odpowiedź jest jedna. Ma za zadanie odciągnąć od spółki drobnych na blo, bo w grę wchodzi za duży zarobek