• CZY TO MOŻLIWE? Autor: ederson [195.140.131.*]
    Żeby sesja zamknęła się na minusie po, jakby nie patrzeć, pozytywnym, wczorajszym info od spółki? Jesli tak to znaczy, że dzisiejsza giełda jest oderwana totalnie od fundamentów.
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: ~ObserwatoR [89.64.35.*]
    Panie, zobacz co się działo na XTB jak ogłosili wyniki za q2 szacunkowe - H1 zamknęli na 300mPLN zysku, 800mPLN cashu, a kurs -20%, gdzie logika? Ano tak, że jak są dobre wyniki, peespektywy, to kupuj w każdym dołku, w miarę możliwości, bo LT ta spółka da bardzo dużo zarobić, a aktualne działania są wywoływane przez osoby, które mają więcej akcji i potrafią umiejętnie sterować kursem ku jak najtańszej, jak i największej, akumulacji. Nielicznym cierpliwości wystarczy, aby zrealizować transakcję na odpowiednim poziomie.
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: ~jeremy [37.47.23.*]
    pisalem wczoraj i rano ze to sie klei i nabijaja Was na pal .....za wczesny odjazd, zbyt pozny timing z tego typu informacja, zla juz atmosfera n gieldach ze wzgledu na wysyp spekulacyjnych spolke ktore porosly po xxxx% i daly popalic ludzia tracacym kapital
    strzelam ale patrzac na przebieg sesji nie zdzwie sie jak dzis albo jutro z rana na sesji zoabczycie -20%
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: wan_da [217.98.83.*]
    oj XTB bym do tego nie porównywał. Tam raport z q2 był gorszy niż q1 i poszła masowa realizacja.
    tutaj poszło oficjalnie dobre info i moim zdaniem scenariusz na najbliższy okres wygląda tak, że ten kto dziś chciał zrealizować zyski, ten zrobił swoje, część dokupiła, cześć czeka z tym co ma. Co jednak najważniejsze, ci co mają papier czekają na następstwa informacji z dziś - umowy na sprzedaż, te powinny zwiększyć kurs
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: ederson [195.140.131.*]
    Tutaj przede wszystkim kurs nie był tam napompowany jak na XTB. Tu dopiero co, bo 2 tygodnie temu były spadki na 4, po czym odbiło i uklepało się na 5. Po dobrym info wydawało się, że kurs zacznie rosnąć,nieoniecznie gwałtownie. A póki co to całkiem możliwe jest, że sesja zamknie się na 0 lub na minus. Szczerze mówiąc jestem tym zażenowany.
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: ~spokojny [77.65.6.*]
    Niestety na to wygląda, że nasza bananowa GPW jest oderwana od rzeczywistości... im lepsze wiadomości spółka daje tym wiekszy zjazd kursu. Absurd goni absurd. Oby jak najszybciej się wykruszyła ilość januszy giełdowych i na jesieni wróciła jakaś racjonalizacja, bo ciężko tak ujechać jak ostatnio. A co do PRT to licze, że jednak ten kurs urośnie... jak nie teraz to po informacjach o kontraktach, umowach.
    ale co sie dziwisz jak spolka taka bardzo przecietna robi przecietne rzeczy ma przecietne wyniki ludzie omijaja ja zwykle szerokim lukiem ....ja pamietam jak tu bylo osuwanie kursu juz x lat temu tez ludzie widzieli jakas przyszlosc na forum mowili kocpoaly a w sumie niweiele sie zmienilo w tej dzialnosci
    @Jeremy

Jak niewiele się zmieniło jak weszli w całkiem nową działalność,która da im dodatkowe profity? Chłopie, czytam te twoje wpisy i się zastanawiam, jaki jest cel twojej bytności tutaj? Czy jesteś januszem biznesu,który próbuje zarabiać na kółkach, czy poważnym długoterminowym inwestorem? Jak ta spółka taka słaba to człowieku idź kup akcje innej, którą uważasz za wartościową. Masakra co za hołota tutaj siedzi...ręce opadają.
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: ~mrówka [79.184.239.*]
    @Jeremy

Nie zgodzę się, że nic się nie zmieniło. Po pierwsze, spólka ewidentnie jest w fazie pewnej restrukturyzacji, poprawia efektywność - spójrz chociaż po wynikach kwartalnych - przychody na stałym poziomie, ale już zamiast strat przynoszą zyski. Po drugie, zmieniła się sytuacja zewnętrzna, a Protektor, wydaje się, dostosował się do nowych warunków i na nich nie tylko nie traci, ale i korzysta

co robie ....jestem bo to forum ogolnodostepne chcecie to zalozcie forum dla zamknietego kregu ludzi. Po prostu zamknalem pozycje i ogladam co w trawie psizczy i dziele sie tak jak Wy swoim entuzjazmem, ja swoja neutraln/negatywna ocena sytuacji ....kazdy ma prawo mowic o swoich odczuciach nie tylko Wy jako posiadacze papieru ktorzy obiektywnie tez nie postregaja pewnych zachowan
    rownie dobrze mozemy zanegowac istote forum i stwierdic ze dzial PROTEKTOR jest dla osob nieposiadajacych dany walor .... i wtedy zarzuce Wam co wy tu robicie jesli macie papier siedzcie w spokoju i czekajcie na super raporty bo w koncu wiara uskrzydla i jestescie pelni nadziei
    Ahaaaa już rozumiem. Sprzedałeś akcje i teraz nie chcesz, żeby urosło, bo będziesz nieszczęśliwy, gdy okaże się, że mogłeś zarobić o wiele więcej? Och ty Januszu w śmierdzących sandałach i białych skarpetach hahaha
  • Re: CZY TO MOŻLIWE? Autor: ~nsx [83.31.216.*]
    Przecież wiadomo, że ten kto nie ma akcji będzie pisał co innego niż ten kto ma ale pisać każdy może.
    Gdybym ja sprzedał akcje to bym zapomniał o tym forum i już się tutaj nie udzielał, bo co mnie obchodzi spółka,której akcji już nie mam? Ale widać są tacy, którzy będą dalej jątrzyć, żeby się upewnić, że dobrze zrobili. Żenada.
[x]
PROTEKTOR 0,34% 1,17 2026-04-15 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.