nie wiem , czy udzielił mi się ogólny pesymizm na tym papierze, czy naganiacze na spadki są bardzo sprawni ,ale moja wiara w ten papier coraz bardziej spada ,(A TROCHĘ GO MAM). nie pozdrawiam
Podziekuj ramzesowi 2..byla to zwykla przepierka nuc wiecej..nagonili na wzrosty..ubrali ulice..klasyk..zrobili to przy 2 bankach..takze sam sobie odpowiedz, zobacz zlecenia jak podbijaja malymi kwotami i zenia po nich akcje..to jest tak czytelne...
Masz podbitki robione o 10:56 , 11:01 ..11:09 i tak dalej.
A wszystko to zawrotna kwota okolo 90 zl..po nich nstepuje sprzedaz, ramzes2 ci o tym nie napisze...
Nie jest winien temu..ale bez sensu naganial na papier, ktory od samego poczatku byl skazany na powrot do bazy, bez perspektyw...szwajacary i takie tam...bezmyslenie naganiac nie mozna...bo nabijasz ludzi na pal w ten sposób...papier wraca..
Ironia cala polega na tym kolego ze naganiali na zlotowke a kazdy z ulicy ma w plecy po 70 procent ...to jest ironia..mieli laczyc sie podobno ze szwajacarami...juz pili szampana i nagle sru akcjami w ulice i tak nakarmili milionami akcji takich jak wy...
Po co ladowac ? Trzeba bylo na gorce sprzedawac ..papier sie osunie pod wlasnym ciezarem...wtedy tez pisaliscie zeby ladowac przy 0.40 ..mamy 0.15 kto odda z was ludziom pieniadze..?! Ty ? Czy twoj kolega?:))
Ok..zobacz ta podbitke na 11:05. I zobacz ile akcji poszlo...a jakbys tak policzyl od poczatku sesji ..wiesz ile takich przekladek bylo??
Ale zycze ci powodzenia...zawsze musza troche podciagac by zenic..papier wtedy szybko by opadl...
Nic..po prsotu widac ze wydmuszka..zrobili przepierke na dwoch bankach i wracaja do bazy..teraz kupuja od siebie jeszcze z paru kont by przy koncowce wciagnac drobnych..klasyk...szkoda tu ludzi...dali sie naginic na zlotowke..
Nie wiadomo o co chodzi ,zmieniają nicki , wylewają swoje żale i złości bo nie sprzedali jak była okazja,inni marzą o złotówce:) A ja mam wy...e i czekam na kilka groni, pozdrawiam myślących strzałka :P
Nie masz argumentów do rozmów..wolisz pisac dyrdymaly o wzrsotach ...nie popartych niczym...wystarczy zebys nauczyl aie czytac zlecenia w arkuszu i patrzyl jakimi kwotami podbijaja a jakimi zenia...zadaj sobie trudu i sprawdz...bo pisac o niczym to bez sensu...