Zrobiłem wcześniej wzmiankę o raporcie jednostkowym i nikt poważnie na ten raport nie zwrócił uwagę. Moim zdaniem właśnie raport jednostkowy za drugi kwartał mówi o produkcji włókien. Oczywiście, mogę się mylić ale nie wydaje mi się. Ten duży wykazany zysk, musiały wytworzyć włókniny a to bardzo dobrze wróży. Ja akcje dokupuję na ile kasa mi pozwala.
masz racje ale na razie wymontuj piecyk z łazienki bo miedz idzie do góry i dokup akcje perły po taniosci bo wezwanie po 15 lada dzionek... i kolegom z klubu tez daj znac bo teraz to prawdziwa okazja. ...gdyby to ze guru w szpitalu szalelibyscie tu na forum ze jedna akcja za 6 główek czosnku to skandallllll
boss będzie miał niedługo do sprzedania więc czekaj na dobry pakiet z prawej. z czasem będą puszczały każdemu pończochy w kroku i kossa który sie tutaj kreuje na głównego przygłupa (a może celowo bo caly czas tutaj jest aktywny i widac że jak sie wkur...i ze mu ciupią to pisze coś madrego ) okaże się najlepszym prorokiem i kurs po 8.88zł albo niżej. To jest społka półkownik i niestety bez dobrego naganiania lub spekulacji kurs szybko nie pójdzie i nie ma się co łudzić. Widać że pracuje całą firma nad poprawą i wyników i exportu. Zobaczcie na dodane języki na stronie aby zwiększyć portfel potencjalnych klientów .Nawet prezio nakręcił film jak to jest cudownie ale to dalej mało i dopiero jak wydy....ją wszyskich infestroruf z Mercatorów, BIOMEDÓW PCCKow BIOMASSów CORMYów XTBków GLCOSMEDÓW ,HARPERÓW to wtedy moze coś się ruszy jak przyjdzie ulica albo ruchy ze strony akcjonariatu. Bez tego to tylko słoik i zakopać w ogródku.