strasznie nieporadne te aranzacje na niby spadki.
alexy wszelkiej masci produkuja sie , jakas prowincja ,kombinuje no ale ludzie to ma byc zwala?
moze na kims to robi wrazenie? zwaly wygladaja inaczej.
okropnie infantylne te ustawki . komus brakuje nawet polotu ,zeby przeprowadzic porzadnie zaranzowany skok na bank. ja mam wrazenie ,ze oni daja handlowac jakims praktykantom, co sie pewnie zgadza. o tekstach w okol watkowych nie wspominam. no ale o czym tu mowic czytajac ,ze bml jest najpopularniejsza spolka na gpw.
zastanawiam sie czasami czy disco polo przeoralo ludziom czachy we wszystkich dziedzinach zycia juz?
o kursie nawet nie chce mi sie pisac .o firmie rowniez.
na szczescie firma funkcjonuje jednak dosyc oddalona od ,no coz ,jednak wschodnich standardow.
Ah ,zagrzewanie do walki jakimis parolkami jest tak samo nieporadne ,jak ta grafomania synkow ,ktorzy sie podniecaja hejcikami.
To co widac na gpw ,to obrazek na,ktory wlasciwie wszyscy czekali. ogolna degregolada gospodarki ,ktora powoli bedzie sie ujawniala.wmowiono ludziom ,ze jest cacy pompy na wiekszosci papierow sa kompletnie nieuzasadnione. wlasciwie kazdy sie zastanawia jak to mozliwe i przy lekkim wietrze z za granicy robi sie wichura na gpw. pare wyjatkow sie ostanie. to te ,ktore korzenie maja w prawdziwych centrach wydarzen o innym rodzaju racjonalnosci .milego dnia
Swiss pamiętasz jak pisałem SPRAWDZAM,
było to przy ok.250pln.
Coś tam mnie bluzgałeś pamiętasz
Panowie wszystko ładnie ale teraz wyniki,
marzenia już były
Amatror / Alex i inne śmieciowe IP , ludzie którzy z "grzeczności" martwią się o moje pieniądze bez mojego pozwolenia to jest urząd skarbowy albo złodziej.
Ale co sprawdzasz synku? Sprawdzac to my sie mozemy ale na powaznie.Pokaz wiarygodnie ile masz, po ile kupione albo sprzedane..to mozemy sobie pogadac.
Takie produkcje dla podnieconych " kupilem pincet" moze jakos poruszyc...ja juz pisalem gdy kupuje to duzo ( duzo to relatywne ale nie chce sie tu stylizowac na jak wy to okreslacie grubasa..dbam o linie )i na dlugo..nic sie nie zmienilo..
ach longterm sie odezwal? jezeli sobie dobrze przypominam on juz raz sprzedawal na,krotko przed ostrymi wzrostami facet jest beznadziejny.kupilem za 2 stowy dostep przed tym webinarem na ,ktorym prezentowal sie ryvu,vigo i DW. Gosc zorganizowal polaczenie video prezesi zrobili swoje ale on zachowywal sie sie jak infantylny dzieciak klepiac banaly jak jakis gimbazista o dykcji nie wspomne bo trudno bylo to zrozumiec . Teraz bombarduje mnie mailami o przedluzenie dostepu,webinarach i analizach ostatniej szansy. Dawno temu w Niemczech byl tez taki longterm ,ktory wydawal "listy dla inwestorow",pisemko dla akcjonariuszy z tym samym konceptem..jelenie kupowaly i sprzedawaly wg. jego szacownych polecen...po pewnym czasie ktos zadal sobie trudu i udowodnili mu ,ze oczywiscie kupowal przed rekomendacja i sprzedawal rowniez w ten sam sposob. Metoda stara jak gielda..i zawsze mozna pochwalic sie dobrym wynikiem bo frajerow nie brakuje a narybek ostatnio obrodzil. To juz wole czytac frustratow na bankierze
twoje bajeczki o abonamencie za 200 łatwo zweryfikować więc się nie kompromituj bo nie zadałeś sobie nawet trudu aby sprawdzić fakty
Tak samo z inwestycją w datawalk. Nie interesują ciebie fakty ale fantazje i baśnie z mchu i paproci np fakt że spółka miała przychód w 2019 na poziomie 3,5M nie wspominam o stracie
Dnia 2020-09-02 o godz. 09:13 ~Klee napisał(a): > A ty zadałeś sobie trud żeby zajrzeć do prospektu emisyjnego Datawalk? Polecam zajrzeć. Morze wtedy zrozumiesz jaki cel chce osiągnąć zarząd spółki
Alexiej a moze ty jestes jednym z tych frajerow ktorzy kieruja sie longtermem. Glupie teksty wychodza ci najlepiej Przeczesz sobie posty i szybko sie przekonasz ,ze ja jako jedyny pravie live opisywalem co sie na tym webinarze dzialo. Sadzisz ,ze 2 stowy to dla mnie nie do strawienia za jedn webinar? Oj biedniutki .A ja myslalem ,ze ty sie obracasz w kregach powiatowo towarzyskich gdzie 2 paczki sie daje szatniarce?