- Mogą nabyć akcje własne po cenie nie niższej niż 1,00 zł i nie wyższej niż 5 zł za jedną akcję, - Mogą zbyć 67% posiadanych udziałów w spółce zależnej International Gaming Systems AB
Ja bym wrócił jeszcze do tej planowanej emisji 28 milionów akcji.
Skoro pożyczka w kwocie 9702000 zł zostanie skonwertowana na 6164200 akcji po cenie :
- 1/3 kwoty po 1,25 zł,- 1/3 kwoty po 1,65 zł,- 1/3 kwoty po 2,00 zł, to i pozostała część akcji zostanie sprzedana prawdopodobnie po cenie nie niższej niż 2 zł !!!
co by nie było spółka jest niedowartosciowana stąd skup akcji własnych po minimum 1 zl.. akcja jestbwarta minimum 2 zl dlatego skupiają tanią aby polepszyć wskaźniki.. A jeżeli chodzi o emisję będą to akcje które podziela między sobą główni akcjonariusze.. za 5 lat będzie minimum 5 zl ale za nim to się stanie jeszcze wielu sprzeda że strata
tak to jest dobre, ale normalne po co dzielić zysk na wszystkich? A można naprawdę tanio kupić, zobaczymy co zrobi rynek. DM powinny trochę skupić aby im sprzedać
Bardzo dobre informacje. A chyba najbardziej mnie cieszy wejść do rady nadzorczej Alexander horlach'a. Na 1 zł powinno wejść szybko, jak skup zaczynają od właśnie 1. A co dalej zobaczymy Ciekaw jestem jutro jak rynek zareaguje, może być ciekawie