Dnia 2020-08-31 o godz. 13:25 ~KIM napisał(a): > https://www.parkiet.com/Energetyka/308319995-Fotowoltaika-Letus-Capital-idzie-jak-burza.html > Faktycznie można to przyrównać do burzy
Myślę, że jak wejdą w instytucje typu urzędy i oświata, o czym wspomina artykuł, to będzie świetna wiadomość. Dotychczas nie zauważyłem, aby gdzieś na jakiś instytucjach były panele, a na kościołach już widać, więc pewnie to tylko kwestia czasu, zwłaszcza, że te instytucje ponoszą ogromne koszty prądu.
Znam kilka szkół, w których już działa ogrzewanie termalne, więc tu widzę pewny zbyt na panele.
Powinni w końcu otworzyć oczy i zacząć wprowadzać ekologię w życie, szczególnie, że w szkole się o tym uczy więc również myślę, że to tylko kwestia czasu. Na szczęście to jest na topie.
Dnia 2020-08-31 o godz. 14:15 ~Ola napisał(a): > Powinni w końcu otworzyć oczy i zacząć wprowadzać ekologię w życie, szczególnie, że w szkole się o tym uczy więc również myślę, że to tylko kwestia czasu. Na szczęście to jest na topie. > Może już nadszedł czas na odbicie, po burzy często wychodzi słońce to i tu tak powinno być