• IDH Autor: ~Wu [109.95.144.*]
    Macie jeszcze chwile na zastanowienie. Tam jest obrót i realna kasa. Dziś walne. A tu kiszenie 0 obrotu i spadki po scaleniu
  • Re: IDH Autor: ~andrzej [78.10.180.*]
    tam też bicie piany, mam kupione, ale nic ciekawego się nie dzieje, tutaj papier miałem i sprzedałem, uważam że nie warto trzymać do scalenia, można ładnie wtopić, ale to moje zdanie
    to jutro poniżej 2 gr
  • Re: IDH Autor: ~Aaa [83.28.227.*]
    Haha ale inwestor co nie wie co bedzie jutro.. - 100procent do gory haha
    Aaa, to będziesz miał dzisiaj, nie mam akcji i nie chcę mieć przez najbliższe kilka tygodni, nawet po 1gr, po scaleniu to zobaczymy:)
  • Re: IDH Autor: ~Aaa [37.47.80.*]
    Ale wczoraj ladnie wytrzepali leszcza. Zobaczysz jaka jeszcze bedzie cena przed scalenie. Zdziwisz sie mocno....
    oczywiście cena akcji jest kusząca, mimo wszystko ja osobiście nie kupuję przed scaleniem, wolę nic nie zarobić niż siedzieć z papierem przez lata
  • Re: IDH Autor: ~223 [83.28.227.*]
    Haha dobre ale was wczoraj. W....kupcie sobie spolki covid lub foto.. Przyklady 4mass 4zl dzis 90gr..bio lublin 30zl dzis jeszcze 18 letus 16zl d, is 5zl pozdro pokolenia z tego nie wyjdziecie a blu wrici na 30gr z debiutu tylko czasu. Pr, ed splitem cena 10gr.zobaczycie.16wrzesien
  • Re: IDH Autor: ~kolo [46.215.180.*]
    Czyli naganiasz żebyśmy dokupywali blu ?
    Tylko że my leszcze też mamy swój rozum, a ty tak naganiasz już wiele miesięcy i po za kilkoma podbitkami na 3 , 4 grosze dalej nic nie słychać żeby te blu miało chodzić po te 10 groszy...
    Wydaje Nam się że ty po to tak naganiasz żeby wtedy się pozbywać tego papiera po te 4 grosze.
    I tak to wynika z analizy.
    Mimo że w arkuszu brak akcji to jak tylko leszcze nakupią do 4 groszy to zaraz znajdują się chętni im wyrzucać coraz więcej akcji po te 4 grosze i na tym się kończy lokalna podbitka, po czym leszcze już nie chcą kupować jeszcze drożej i co chwila kolejna grupa leszczy zostaje z papierem kupionym po ponad 3 grosze a nawet co niektórym sie udało być ubranym po 4 grosze..
    Te przykłady co podajesz są dobre ale właśnie w drugim kierunku, bo ci co nakupią tego blu po 3 grosze i po 4 grosze np. za 10 tysięcy złotych to na jesień się może okazać że bedą mieli w portfelu np już tylko połowe z tego, więc jest realna obawa.
    Możesz tak mamić tylko leszczy nie umiejących przeczytać raportu i myślących że jak akcja kosztuje 5 groszy to znaczy że jest tania heh.
    Taki leszcz nie bierze pod uwage że ta sama akcja może za chwile stanieć do 1 grosza albo i poniżej, a nawet do zera jak firma ogłosi upadłośc.

• Re: IDH Autor: ~kolo [46.215.180.*]
    Ludzie myśleć trzeżwo i na zimno.
    Ten naganiacz tu wiecznie pisze że będzie 10 groszy, w innych postach że będzie 30 groszy, w jeszcze innych że będzie grubo itp..
    bo jego kolega zbiera itd..

Miejcie swój rozum.
    Jakbyście chcieli wyzbierać akcje na które nie potrzeba wcale jakiegoś majątku bo ta Spółka warta tyle co warzywniak na straganie, to czy byście pisali o tym na forum ???
    Nie ! bo wtedy by przecież zaczeli dokupywać teżz inni i w sumie musielibyście kupować coraz drożej.
    To przecież zrozumiałe.
    A on tak pitoli już od dawna.
    W innych postach ktoś stale narzeka na firme, straszy właściciela i pisze że powinien skończyć w wiezieniu jak jakiś senator itp.. poczytajcie.
    W jeszcze innych że jakiś kolega ma tego dużo i wyjdzie może na zero jak blu bedzie po kilkanaście groszy czy coś takiego..

Jeszcze ktoś tam pisze że ta firma ponoć sprzedała swoje biuro jako nieruchomość głównemu udziałowcowi, a teraz od niego ją wynajmuje.. Nie wiem czy to prawda, ale jakby tak było to nic dobrego to nie wróży tutaj, bo się mogło by okazać że ta firma nie wiele ma tylko długi wtedy.

Także doszedłem do wniosku że oni są zapakowani na hakach razem i chcieliby wzrosty żeby sie pozbyć papiera kiszonego chyba od lat
  • Re: IDH Autor: ~Aaa [83.28.227.*]
    Prawdziwy polak haha pozdro. Mozesz te bzdury napisac na letusie 4mass,i pare innym wydmuszkom bankrutach jak denta medical itp. Spij spokojnie i nie mart sie o moj kapital. Jak sprzedam to ci napisze.. Ale to za pare lat.. Taka inwestycjia.. I co moge tak zrobic. Haha dzieki ze tyle wlozyles trudu.. Ale tu juz ludzie zarobili 400procent a ty. Haha pozdro. Kup sobue jsw. Pewna spolka.. A pewno ja kupiles po 150zl.hahagahaghhdsaf.pozdro jutro dalej gora a ty sie przygladaj..
  • Re: IDH Autor: ~heh [46.215.180.*]
    słuchaj rzeczywiście DZIŚ BLU 17 % na plusie, coś nieprawdopodobnego. cała giełda spada a ta perła pnie się do góry jak błyskawica.
    o 11 to chyba ty zakupiłeś 1970 akcji po 0,0275 a więc za 54 złote i 17 groszy i ten rzut twoich pieniedzy na giełdę spowodował wzrost kursu akcji Blu aż o 17%
    ale to nie wszystko, bo o godzinie 11.04 a więc zaledwie cztery minuty póżniej pradopodobnie ten twój kolega o którym tak stale piszesz też się dołączył aby utrzymać ten trend wzrostowy i doinwestował 137 złotych co pozwoliło mu na objęcie kolejnych aż 5000 sztuk akcji tego wspaniałego biura rachunkowego...
    Coś nieprawdopodobnego co wy wyczyniacie. Brawo WY ! Musicie skrzętnie lawirować przed innymi inwestorami, a ponadto nie wzbudzać podejrzeń komisji nadzoru finansowego nad swymi działaniami. jeszcze raz brawo.
    inwestorzy są wam wdzięczni. Teraz już można być pewnym że blu jest po 0,0275 a nie jak było wczoraj po wysypie miliona akcji 0.0235
    Brawo. Prowadź Nas maluczkich.

p.s czy jakbym dokupił 1000 akcji po 5 groszy to czy moge liczyć na rozliczenie mi gratis PITA ze stratą za cały rok ?
  • Re: IDH Autor: ~Rysiek [185.192.242.*]
    koleś rzeczywiście odpływa z tym swoim kolegą ale tu lada dzień odpłyniemy na północ do Gdańska albo i dalej
  • Re: IDH Autor: ~Rew [37.47.118.*]
    Jak tam Rysiu jesteś już w Gdańsku...ładnie cię w....
  • Re: IDH Autor: ~223 [83.26.184.*]
    I co paja...
  • Re: IDH Autor: ~Aaa [83.26.184.*]
    Jak tam koło. ..po ile idh hehe....śmiałeś a śmieje się ten....
[x]
BELEAF 0,00% 3,06 2025-11-12 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.