• Smutno mi Autor: ~Zatroskany [5.173.74.*]
    Trailer Giant Uprising to jakiś żart. Postac porusza sie jak gumowa lalka, nawet nie chodzi tylko przesuwa sie po powierzchni. Walka dramat, zero uczucia rozwalki. W ogole co to za walka ze statycznymi assetami, ktore niszcza sie na hita? Komentarze i lapki w dol pod filmikiem mowia same za siebie, zawiodlem sie
  • Re: Smutno mi Autor: ~ZYSK [89.174.47.*]
    Ja też się zawiodłem.
    Miałem akcje VARSAV długoterminowo od 2 lat. Wierzyłem że kapitalizacja będzie w niedalekiej przyszłości około 100 mln.
    W piątek sprzedałem akcje bo Varsav mnie zawiódł. Firmę należy traktować jako start up, Giant Uprising był ich asem w rękawie i nawet pierwszy Gameplay wyglądał świetnie.
    Niestety ten ostatni gameplay to jakaś katastrofa. Tyle bardzo negatywnych komentarzy to dawno nie widziałem. I samemu mi ta gra się nie podoba.

Praktycznie wszystko jest to zmiany. To wymaga dużo pracy.
    Obawiam się czy ta firma nie zbankrutuje ponieważ tej gry nikt nie kupi a już ile kasy na rozwój poszło.

Nie można żyć z samych dofinansować czy sprzedaży wcześniej kupionych akcji OVID.

Zdecydowałem się zrezygnować w ogóle w inwestowanie w tą firmę tym bardziej że jest na rynku dużo świetnych firm z różnych branż.

Szkoda mi mojej kasy.

Swoje na Varsav zarobiłem i obecnie odpuszczam.

• Re: Smutno mi Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.23.*]
    Gier nie potrafią robić A żyć z tego chcą więc się ŚLIZGAJĄ JAK ICH GIGANT PO PLNSZY HEHWHE cwaniaczki
  • Re: Smutno mi Autor: ~fortunata [89.64.9.*]
    Jestem jedna z wielu, która uwierzyła w zapewnienia Rosińskiego a wyszło jak wyszło.... Inwestorzy zostali oszukani
    Ale rynek jest taki że nawet cwaniak i cienkie Bolki coś tam księgowo i z grantów mogą zaskrobać więc poniżej 3 zł jednak można zaryzykować . Wiadomo lepiej bliżej 2 zł
  • Re: Smutno mi Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    Tu Hiperbessa ma rację. 2 zł blisko...
    1.8-2,36 zł to odpowiednia kara...
    2.80 cudownie czekamy na mniej dużo mniej . Zwierzaki muszą poczuć ból
  • Re: Smutno mi Autor: ~Trader [80.50.144.*]
    Ja już dawno wyskoczylem po 3.5. Brak perspektyw
  • Re: Smutno mi Autor: ~Spekulant [31.1.234.*]
    Niestey spółka domodstrzału w portfelu ale jest w czym wybierać. GOP bedzie miał rekordowe wyniki za 2 kw
  • Re: Smutno mi Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.21.*]
    I tam trend krótkoterminowy też zaczyna wyglądać lepiej, tu 2.20-2.40 musi być AT nie oszukają jak inwestorów hehe
    Ból zwierzaków... to podstawa. Dobre Hiperbessa... 2.36 i niżej. To kara odpowiednia za takiego gigantycznego gniota.
  • Re: Smutno mi Autor: ~Ktos [109.14.125.*]
    Jeszcze się zdziwicie :p
[x]
VARSAV 0,00% 0,47 2026-06-18 09:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.