• Maseczki Autor: ~Kuba [79.110.204.*]
    No skoro już kupiłem to się podzielę wiedzą, jak ktoś zechce to się jedynie upewni co do inwestycji w tę spółkę.

To takie moje info na innej spółce z czwartku.

"Firma Protektor, jakiś czas temu informowała o wprowadzeniu maseczek medycznych, to mają się pojawić według działu handlowego po połowie września. 81 532 22 31 Sami możecie zadzwonić i podpytać o nie.

Nie wiem jaki będzie wtedy bum, ale może warto kupić mały pakiet, ostatnio rośli chyba pod to że 4mass ruszył. To jest firma o dużo mocniejszych podstawach niż tamta wydmuszka."
  • Re: Maseczki Autor: ederson [195.140.131.*]
    Czyli już powinien być przyklepany jakiś kontrakt na dostawę. Czekamy na info.
  • Re: Maseczki Autor: ~argos [212.2.96.*]
    A może będzie kontrakt na dostawę masek medycznych a samej informacji o otrzymaniu certyfikatu nie podadzą???

• Re: Maseczki Autor: ~szwejk [37.120.211.*]
    spokojnie , cierpliwość popłaca
  • Re: Maseczki Autor: ederson [195.140.131.*]
    No też tak myślę, bo samo info otrzymania certyfikatów na maseczki medyczne jest mało istotne. Istotne jest komu je sprzedać, za ile i w jakich ilościach.
  • Re: Maseczki Autor: ~Pytajnik [188.146.230.*]
    A 4mass poszedł z 50gr na 4zl pod kontrakt czy samo info ze wprowadzają produkt?
  • Re: Maseczki Autor: ~Kuba [79.110.204.*]
    4mass poszedł pod rozegranie zarządu ze spekułą, inna bajka i spółka bez funadmentów, normalnie wygrali życie tam właściciele.

Wydaje mi się że Protektor ostatnio wzrastał włanie pod 4mass, bo z maseczkami zerobiło się gorąco, tak tam pompowali.

Jednak myślę że będzie Info w Espi, skoro wcześniej w Espi było o certyfikacie.

Dzień do dwóch tygodni i powinno być sru do góry.

Dzowniliścię do firmy?
  • Re: Maseczki Autor: ~ObserwatoR [89.64.35.*]
    Kupiłbym, ale ten antywskaźnik jednoznacznie mówi - sprzedaj.
    Ponoć IP już się misiaczku ci mieszają, sam nie wiesz czy jest obsikiem czy piotrusiem, rozdwojenie jaźni? ;)

A mówiłem żeby dzwonić ;)
[x]
PROTEKTOR 3,88% 1,18 2026-04-10 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.