• Akcje Autor: ~Gaweronejro [31.42.10.*]
    Wyjaśni mi ktoś bo widziałem wpisy ze jest niby 2% akcji w obrocie
    Ale jak spojrzałem na pakiet softblue którzy mają 5% akcji i pomnozylem razy 20 to wyszło tyle akcji ile pisze na np. Bankierze a to wskazuje na kapitalizacje teraz 400mln(kilka dni temu 1mld XDD)
    Więc jeśli to lrawda ze 100% akcji jest w obrocie(w sensie da sie nimi jakos handlowac) to wy serio wierzycie w jakieś odbicie? Przecież jeśli tych akcji jest tyle ile jest napisane ze jest to akcje zaraz będą po 1zl
  • Re: Akcje Autor: ~Biniu [5.173.250.*]
    https://www.toppicks.pl/letus-ma-czym-kusic-goracy-kapital/ Przeczytaj i przestan pisac dyrdymaly
  • Re: Akcje Autor: ~Gaweronejro [31.42.10.*]
    No to masz te ponad 1mln dopuszczonych do handlu ale akcji jest więcej tak np. Softblue posiada 3mln akcji
    Więc wycena spółki tez jest większa a w tym przypadku bardzo duza
  • Re: Akcje Autor: ~Boguś [64.227.117.*]
    Ktoś kto ma akcje spółki, pytanie po ile, narzeka i stresuje innych ceną 1zł. w jakim celu to robi, zastanawiam się jaki ma w tym cel
    Nie wiem, może mi to ktoś wytłumaczyć ?
    Mi to nie na reke żeby cena spadała więc sie dna nie doszukuj, nikogo nie strasze chyba ze nie ma jaj i widząc jakieś pytania randomowego gościa panikuje. Nie mówiąc o inwestowaniu z forum bankiera.
    W kazdym razie tutaj jak kupowałem po prawie 1zl widziałem twoje wpisy chyba, wydaje mi sie ze cos tam wiesz. Dasz radę objasnic mi sytuację z ta spolka? W sensie ze w obrocie masz 1mln akcji, nie czaję chyba.
  • Re: Akcje Autor: ~Boguś [64.227.117.*]
    Co jutro przyniesie czy boczniaka a może odbicie bo tej najgorszej wersji nie widzę ?
    Zobaczymy jak rynki będą staly we wrzesniu, moze bujac ale moze wkoncu ruszy w górę ten wig.
    Dasz radę objasnic o co chodzi zr stwierdzeniem ze jest 2% akcji w obrocie?
  • Re: Akcje Autor: ~Blondas [188.147.105.*]
    Ludzie zerknijcie na wykres kilku letni tej spółki. Ona nie istnieje i nie przynosi dochodu ktoś na chwile podbił akcje ale gwarantuje wam że niedługo zjedzone do kilkunastu groszy i zostaniecie z tym papierem na kilka lat aż znowu ktoś postanowi pomanipulować kursem...
  • Re: Akcje Autor: ~Ted [5.173.250.*]
    Przestan naganiac na spadki
    Rozwinie ktos to stwierdzenie że tylko 1mln akcji jest w obrocie?
  • Re: Akcje Autor: ~Boguś [167.172.161.*]
    Akcje dopuszczone do obrotu prawdopodobnie o to chodzi ale to moje skromne zdanie
    Ale samo softblue ktore ma 5% akcji letusa posiada 3mln akcji no to jakim moze byc dopuszczone 1mln do obrotu
  • Re: Akcje Autor: brykiet [83.9.1.*]
    j.w
[x]
LETUS 0,00% 1,09 2025-10-09 11:20:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.