Znowu ty? Naprawdę przenieś się na inne forum. Sprzedałeś akcje sam pisałeś więc co tu robisz? No tak żal cztery litery ściska bo się sprzedało ,a teraz sieje się zamęt i powątpiewanie w spółkę by zniechęcić i.by sprzedali po taniości byś mógł kupić. Przyznaj się ponieważ nie wierzę iż siedzisz tu z dobrego serca.
Spokojnie tylko uprzedzam...Już nic się nie wtrącam to wasze pieniądze...A spółkę obserwuje bo w razie jakiegoś kolejnego wybicia chętnie się raz jeszcze w górę przejadę
Według mnie FTIPROFIT tam teraz spekulacja wywinduje pewnie gdzieś pod 1 zł i zrobią realizację a potem się będzie kisić na 30-40 gr przed kolejnym wybiciem
Wczoraj kupiłem akcję i było już +48% a po sesji info że zarząd kupował i dalej będzie kupował w ramach skupu akcji własnych więc w poniedziałek dalsze wzrosty... Myślę że rano jeszcze dokupie bo pewnie wywalanie zacznie się dopiero gdzieś przy podchodzeniu pod 1zl więc jeszcze można 200% prawie zrobić ważne żeby w porę wyskoczyć jak zaczną realizować zyski
Ciekawa opcja to też ACREBIT warto obserwować bo jeśli potwierdzą się plotki o współpracy z LAURENPES to pewnie będzie spekulacyjne wybicie a potem realizacja i powrót do bazy