• wyniki Autor: ~getright [83.94.57.*]
    Bardzo dobre wyniki, firma fundamentalnie zdrowa, zysk z poprzedniego roku przeniesiony do kapitału rezerwowego, wiec otwarta droga do dywidendy, 4zl powinno być kwestia czasu...
  • Re: wyniki Autor: ~prosty_chlop [176.221.120.*]
    EPS za 4 ostatnie kwartały zrobi się 0,57
    całkiem nieźle jak na cenę 2,88
  • Re: wyniki Autor: ~Gregor [83.27.167.*]
    Z tego raportu wg mnie wynika, że w porównaniu do zeszłego roku, owszem...ale w porównaniu do I kw. 2020 średnio to wygląda...Poniedziałek pokaże nam prawde ;)
  • Re: wyniki Autor: ~gerright [83.137.6.*]
    Ty tak na poważnie? Za pierwsza polowe tego roku około 7 mln zysku, większe przychody, ebitda, a cena niższa niż rok temu o tej samej porze i to w dobie "pandemii"... Exolle, Glodsmedy urosły kilka razy przy odrobine lepszych wynikach, jak ludzie sie zorientują że przepłacili za "covidowce" napewno część bardziej ogarniętych zwróci sie ku takim spółkom jak Introl. Pozdrawiam
  • Re: wyniki Autor: ~Xxx [89.64.29.*]
    Wyniki bardzo dobre w poniedziałek 3 z przodu.
  • Re: wyniki Autor: ~Gregor [83.27.167.*]
    Sięgnąłem do historii i ostatni taki zysk netto za I pół. był w 2016. Cena za akcje +/- 10zł. Od tego też czasu zaczął sie trend spadkowy. Poczekamy do pon. Obyś miał racje...
  • Re: wyniki Autor: ~KGHM [89.64.19.*]
    wygląda świetnie, muszę wczytać się w szczegóły po publikacji
  • Re: wyniki Autor: ~Gregor [83.4.152.*]
    Wg mnie, jeżeli dzisiaj nie zamknie sie to przy maxach, czeka nas obsuwa i marazm...Czego sobie i innym nie życzę, tak dla jasności.
  • Re: wyniki Autor: ~Olek [37.109.33.*]
    Nie pisałbyś tak gdybyś miał... Więc piszesz bo nie masz
    Mam i to od dobrych paru mc. Ja się nie udzielam jak nie mam akcji. Dla mnie nie miałoby to sensu...
  • Re: wyniki Autor: ~Krysia [37.248.253.*]
    Dziwny z ciebie inwestor. Inwestujesz na długo ale liczysz na spadki. Lol
    Ja nie licze na spadki...Błąd logiczny, nie po to kupuje...;)
    Zamknęło sie nieźle. Tym samym szanse na kontynuacje wzrosły, pomimo, że na drodze stoi nam podwójny szczyt...;)
[x]
INTROL 0,26% 7,64 2026-05-08 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.